Vanliga frågor

För annonsörer

Vilka annonser finns högst upp på startsidan?
Annonserna sorteras efter publiceringsdatum där den senaste annonsen placeras högst upp. 

Hur gör jag för att annonsera på forsakringsjobb.se?
Du skapar ett konto och registrerar dina kontakt- och faktureringsuppgifter. Har du redan ett konto loggar du in genom att ange e-postadress och lösenord. Därefter registrerar du själv din annons direkt på sajten under Skapa annons. Här finns en guide för hur du lägger upp en annons (PDF-format). Vi tillämpar som regel självregistrering av annonser, men om du som anonnsör vill att vi lägger upp en annons åt dig gör vi det mot en administrativ avgift på 2 000 kr exkl moms (utöver kostnaden för annonsen).

Kan jag ändra annonsen efter att den är publicerad?
Du kan inte själv ändra i annonsen efter att den publicerats, men vid mindre justeringar kan du kontakta info@forsakringsjobb.se för att få det åtgärdat (glöm inte att uppge annonsens referensnummer). Stora ändringar utgör dock en ny annons. Kontakta oss på info@forsakringsjobb.se om du är osäker på vad som gäller.

Jag vill förlänga en redan publicerad annons. Hur gör jag?
Priset för en annons gäller för de ordinarie 30 dagarna. Vill du att annonsen ska vara publicerad längre än så behöver du registrera en ny annons. Kontakta oss på info@forsakringsjobb.se om du har några frågor.

Tjänsten vi annonserar för har blivit tillsatt och jag vill att annonsen ska tas bort.
Om du vill avpublicera en annons innan 30 dagar har gått kontaktar du oss på info@forsakringsjobb.se så plockar vi bort annonsen.

För jobbsökande

Vilka annonser finns högst upp på startsidan?
Annonserna sorteras efter publiceringsdatum där den senaste annonsen placeras högst upp.

Hur sorterar jag annonserna?
Du kan välja att filtrera annonserna efter placeringsort och yrkestitel. Välj det eller de alternativ du önskar i menyraden ovanför platsannonserna. Du kan även välja att visa annonserna i ett rutnät istället för en lista.

Hur söker jag en utannonserad tjänst?
Om du ska söka tjänsten via en specifik länk finns en knapp som heter Ansök i slutet av annonsen. Om annonsören vill få in ansökningar på annat sätt, t.ex. via mejl, är det ofta beskrivet i annonsen. Vi kan dock inte besvara frågor om enskilda annonser eller tjänster utan hänvisar till respektive annonsör för alla frågor kring ansökningar, tjänsten eller innehållet i annonsen.

Kan jag prenumerera på nya platsannonser?
Ja. Under listan med annonser kan du fylla i din e-postadress för att få veta när det publiceras nya annonser