Vanliga frågor

 


1. För annonsörer

 

Hur gör jag för att annonsera på forsakringsjobb.se?

 

För att kunna annonsera på forsakringsjobb.se behöver du registrera ett konto. Att registrera ett konto är kostnadsfritt och inte förenat med några krav på att annonsera. Du behöver inte heller vara medlem i Svenska Försäkringsföreningen för att annonsera. Du loggar in med din e-postadress och lösenord på sidan Annonsera.

Här finns en guide för hur du lägger upp en annons (PDF-format).

 

Kan jag ändra annonsen efter att den är publicerad?

 

Du kan inte själv ändra i annonsen efter att den publicerats. Kontakta oss på info@forsakringsjobb.se så hjälper vi dig.

 

Hur förlänger jag annonstiden på en redan publicerad platsannons?

 

Publiceringstiden för en platsannons är 30 dagar. Vill du att annonsen ska vara publicerad längre, kontakta oss på info@forsakringsjobb.se.

 

Hur tar jag bort platsannonsen innan förfallodagen?

 

Om din annons redan är inskickad för publicering eller publicerad på webben behöver du kontakta oss, så tar vi bort annonsen på det datum du önskar. Du kan själv sätta ett tidigare datum för avpublicering under tiden du skapar din annons.

 

Hur sorteras platsannonserna på startsidan?

 

Annonserna sorteras automatiskt efter publiceringsdatum, där den senaste platsannonsen placeras högst upp. 

 


2. För jobbsökande

 

Hur söker jag fram platsannonserna som jag är intresserad av?

 

Du kan välja att filtrera annonserna efter placeringsort och yrkestitel i menyraden ovanför platsannonserna. Du kan även välja att visa platsannonserna i kolumner eller i en lista.

 

Kan jag prenumerera på nya platsannonser?

 

Ja. Under listan med annonser kan du fylla i din e-postadress för att få veta när det publiceras nya annonser.

 

Hur söker jag en annonserad tjänst?

 

Forsakringsjobb.se tar inte emot ansökningar, utan förmedlar enbart aktuella tjänster i försäkringsbranschen. På respektive platsannons anges hur du söker tjänsten. Oftast hänvisas du vidare till ansökan genom knappen Ansök i slutet av annonsen men annonsören kan även önska få in ansökningar på annat sätt, t.ex. via e-mejl. Om du har frågor om den specifika tjänsten hänvisar vi dig till respektive annonsör. Kontaktuppgifter finns i platsannonsen.