Vanliga frågor

Allmänt

 • Vad är Forsakringsjobb.se?
  Forsakringsjobb.se är en nischad rekryteringssajt för försäkrings- och finansbranschen.
 • Hur lämnar jag idéer och synpunkter?
  Forsakringsjobb.se strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras. Skicka gärna e-post till info@forsakringsjobb.se om du har synpunkter och idéer.


För annonsören

 • Vilka annonser finns högst upp på startsidan?
  Annonserna sorteras efter publiceringsdatum där den senaste annonsen placeras högst upp.
   
 • Hur lägger jag in en annons?
  En annons läggs in genom att fylla i formuläret som finns under rubriken Annonsera. Efter annonsen registrerats godkänns den och publiceras senast 48 timmar nästföljande vardag om inget annat publiceringsdatum önskats.
   
 • Kan jag ändra annonsen efter att den är publicerad?
  I princip kan platsannonsen inte ändras efter registrering annat än vid språkfel i texten. Alla övriga ändringar så som företag, titel, kategori m.m. utgör en ny annons. I samband med ändringar genom oss skall alltid annonsens referensnummer uppges.
   
 • Hur vet jag vilka företag som är företagsmedlemmar?
  Alla företag som är medlemmar i Svenska Försäkringsföreningen finns listade på forsakringsforeningen.se. Klicka här för att se alla företagsmedlemmar.
   
 • Jag vill byta logotyp men den nya syns inte. Hur gör jag?
  Om du vill byta logotyp i din annons och redan har en befintlig logotyp lämnar du rutan Ta bort logotyp tom och väljer bara din nya logotyp i Ladda upp ny logo. Klicka på Spara/Förhandsgranska längst ner på sidan så uppdateras logotypen.

För jobbsökande

 • Vilka annonser finns högst upp på startsidan?
  Annonserna sorteras efter publiceringsdatum där den senaste annonsen placeras högst upp.
   
 • Hur sorterar jag annonserna?
  Du kan lätt sortera annonserna efter önskar rubrik genom att klicka på den rubriken som du önskar söka efter. Vill du t ex få fram en träfflista med alla jobb i ordningen A-Ö för att t ex finna alla lediga jobb publicerad med yrkeskategori "jurist" klickar du på kategorin "Yrke" och skrollar ned till dess att yrkeskategorin "jurist" kommer i bokstavsordning. Önskar du hellre omvänd bokstavsordning (Ö-A) trycker du en gång till på rubriken "Yrke".
   
 • Hur ansöker jag till en platsannons?
  Forsakringsjobb.se kan inte besvara frågor om enskilda annonser. Frågor relaterade till innehållet i en platsannons hänvisas till annonsören. Vissa annonsörer vill att du söker genom en ansökningslänk. Denna finns att nå genom att trycka på knappen Ansök under annonsen.