Vi söker en Chef, Produktutveckling


Gjensidige är ett av nordens ledande försäkringsbolag och ett av de största bolagen noterade på Oslo Börs. Vi är verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Baltikum och har totalt cirka 3800 medarbetare.
Image
annonsbild10

Analys, produkt och pris

I vår specialistmiljö jobbar ekonomer, jurister, ingenjörer, statistiker, analytiker, aktuarier och andra sköna människor. Gemensamt för oss alla är ett stort engagemang, driv och en vilja att göra skillnad. Vårt uppdrag är att utveckla produkter och tjänster som utmanar marknaden, som våra kunder gillar, och väljer om och om igen, så att vi fortsätter växa på den svenska marknaden. Vår avdelning är också central i arbetet att utveckla vårt nya försäkringssystem, och NEST-projektet kommer vara en del av vardagen de närmaste åren. APP Sverige är en del av den nordiska koncernfunktionen APP, vilket innebär att det finns stora möjligheter till samarbete, kunskapsutbyte och utveckling över de nordiska gränserna.

Chef Produktutveckling

Vi söker nu en chef för Produktutveckling. Tjänsten är ny och det finns möjligheter att själv påverka inriktningen beroende på dina tidigare erfarenheter. Ditt team på ca 10 personer består av produktchefer och produktutvecklare inom områdena civil/person, privatmotor, företagsmotor och företag. Ditt ansvar är att, tillsammans med medarbetarna, vidareutveckla och leda produktutvecklingsprocessen utifrån ambitioner och mål för Gjensidige Sverige, koncernens övergripande strategi och de lagar och regler som styr vår verksamhet. Du kommer att ansvara för våra övergripande prioriteringar inom produktutveckling och att prioritera verksamheten så att vi kan balansera utveckling, drift och NEST-projektet.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren ledare med förmåga att leda genom att delegera, utmana och stötta dina medarbetare. Kollegorna i teamet är kompetenta, kunniga och drivna, och din uppgift blir att säkra att de kan utvecklas och leverera i sina roller. Vi tror att du har lång erfarenhet från försäkringsbranschen och väl bekant med hur verksamheten funkar. Du behöver vara affärsmässig, målmedveten och bra på att bygga relationer. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från försäljning och förstår våra kunder och deras behov. Eftersom vår verksamhet de senaste åren blivit alltmer reglerad, ser vi gärna att du har juridisk utbildning eller har tillgodogjort dig relevanta juridiska kunskaper i ditt tidigare arbete. Våra produkter och tjänster är kärnan i erbjudandet till våra kunder, och kraven på produktutvecklingsprocessen omfattar såväl omsorg om våra kunder som riskavvägning och hållbarhetsperspektivet.

Skicka in din ansökan idag, vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Tjänst:
Chef Produktutveckling
Företag:
Gjensidige Försäkring
Placeringsort:
Stockholm eller Malmö
Publiceringsdatum:
2023-05-11
Sista ansökningsdag:
2023-06-10