Sveland Djurförsäkringar söker Kundservicemedarbetare

Vi vann pris för Årets Nöjdaste Kunder vid Indicate Me-awards, något vi är mycket glada och stolta över!

Sveland Djurförsäkringar söker medarbetare till vår Kundservice

På Kundservice arbetar vi med att ge våra kunder, både befintliga och nya, den bästa tänkbara servicen. Arbetet består till stor del av kundservice och försäkringsadministration där vi möter kunder i våra olika kanaler. Nu utökar vi vår Kundservice och söker en kollega till vårt fantastiska gäng, med tillträde snarast efter överenskommelse.

Vi söker dig med stort engagemang för kundservice och kundvård, alltid med kunden i fokus!

Du är en lagspelare med mycket god samarbetsförmåga men också en god förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel och inte rädd för att rycka in där det behövs, stundtals kan det vara en hög arbetsbelastning, den ena dagen är inte den andra lik. Dina arbetsverktyg är i första hand telefon men även mail används i kundkommunikationen. Du ska kunna uttrycka dig väl, både i tal och skrift med en hög servicegrad mot kunder. Du behöver ha god datorvana i Microsoft365 och gärna erfarenhet av att ha arbetat i olika administrativa-/registreringssystem. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. För den här tjänsten är det är meriterande med försäkringskunskap.

Till din hjälp har du stöd i arbetet av dina kolleger och din närmsta chef.

Genomgående arbetar vi för att kunden alltid får ett bemötande präglat av gemenskap, expertis och engagemang samt nytänkande. 

Skriv en kort presentation av dig själv och ditt intresse för tjänsten, samt bifoga cv.
Senast den 28 juli ser vi framemot din ansökan.

Tjänst:
Kundservicemedarbetare
Företag:
Sveland Djurförsäkringar
Placeringsort:
Lund
Publiceringsdatum:
2024-06-26
Sista ansökningsdag:
2024-07-28