Skadereglerare lösöre till Dina Försäkringar Syd

Skadereglerare lösöre till Dina Försäkringar Syd

Om företaget
Är du nyfiken på försäkringsbranschen och på jakt efter en plats att utvecklas i ett lokalt, stabilt och kundfokuserat företag? För tredje året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa – välkommen med din ansökan!

Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera orter i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare, Dina Försäkringar Syd har idag ett sjuttiotal anställda och vårt huvudkontor är beläget på Svensknabben i Kalmar.

Läs gärna mer om oss på www.dina.se
 

Dina arbetsuppgifter
Som Skadereglerare kommer du att ingå i ett team om sex ambitiösa och kompetenta kollegor där ni tillsammans reglerar lösöre- och mindre byggskador. Arbetet kommer till stor del bestå av reglering inom vårt produktsegment Lantbruk, Privat och Företag, även här innefattar det mindre byggskador så även inventarier. I denna roll driver du under frihet dina processer inom ramen för de framtagna rutiner som finns och i enlighet med gällande lag/praxis och försäkringsvillkor.

Du ansvarar för hela kundprocessen, från att ta emot och registrera skador till att fatta beslut i skadeärendet och genomföra eventuell utbetalning av ersättning till den skadedrabbade kunden. Du säkerställer att skadeprocessen dokumenteras i våra interna IT-system och du fungerar även som ett bollplank i övriga ersättningsfrågor. Skadeanmälan inkommer främst via telefon och mejl men även personliga besök på kontoret förekommer. Vid större skador kan det även bli aktuellt för dig att åka ut till vår kund för att kunna bedöma skadans omfattning och orsak på plats.

Vi erbjuder dig möjligheten att utgå från något av våra kontor i Halmstad eller Kalmar.
 

Din profil
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta kundnära och har därmed erhållit erfarenheter som givit dig kompetens kring kundbemötande och service. Det är meriterade om du har erfarenhet från försäkringsbranschen och gärna i en roll som Skadereglerare.

För att lyckas i rollen krävs att du har god datorvana och har heller inga svårigheter med att lära dig nya IT-system. Du är en god administratör tack vare ditt tålmodiga och noggranna sätt att arbeta. Som person besitter du stor social kompetens och imponerar i ditt sätt att bemöta kunder och erbjuda dem högklassig service. Detta gör du genom att få kunderna att känna sig trygga och omhändertagna baserat på de beslut du fattar. Du är effektiv i ditt sätt att arbeta och påverkas inte av yttre faktorer och stundom högre arbetstempo utan behåller fokus och ett fortsatt driv framåt i arbetet.

Vi arbetar som ett team, vi hjälper varandra och värdesätter sammanhållning, så stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper för att medverka till en fortsatt bra gemenskap i gruppen. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och du besitter ett ödmjukt och positivt förhållningssätt.

Du är en god användare av MS Office. Du talar och skriver svenska obehindrat, har du dessutom kunskaper i engelska och/eller tyska är detta meriterande.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi kommer att göra utdrag från polisens belastningsregister och det krävs att du är prickfri för att arbeta hos oss.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik bransch. Våra ledord är nytänkande, nära och engagerade och du blir en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda.

Tjänsten är 12 månaders visstidsanställning med goda chanser till förlängning.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Eriksson telefon 0766776873 eller e-post johan.eriksson@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 24 september I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.
Vänligen ange även ditt löneanspråk (i kronor) och möjlig startdag och berätta också gärna varför du är intresserad av just denna tjänst och vilka kompetenser du kan bidra med?

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

 

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

 

Tjänst:
Skadereglerare lösöre
Företag:
Dina Försäkringar Syd
Placeringsort:
Halmstad eller Kalmar
Publiceringsdatum:
2023-09-07
Sista ansökningsdag:
2023-09-24