Skadereglerare inom boendeskador - ICA Försäkring

ICA Försäkring söker nu en skadereglerare inom egendom och reseskador som med driv och engagemang vill vara med oss på vår skadeavdelning och bidra till att ICA Försäkringars kunder får ett personligt och professionellt bemötande där vi tänker enkelhet och mänsklighet.

Om jobbet som civilskadereglerare

Du kommer att ta emot nya och pågående egendomskador och reseskador per telefon och e-post för att sedan driva ärendet vidare i processen och till avslut.

På ICA Försäkring arbetar vi tillsammans i team. Vi har gemensamma mål, god samarbetsvilja och en inställning att alla hjälps åt och rycker in där det behövs. Kärnan i vårt dagliga arbete är samarbete inom teamet med fokus på noggrannhet, empati och snabb återkoppling till kund. Tjänsten är placerad i Solna.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och har några års erfarenhet av att hantera egendom och reseskador.

Som person är du är driven, engagerad och har en positiv inställning. Du trivs med att jobba tillsammans och har en god samarbetsförmåga. Du fattar snabba och genomtänkta beslut. För dig är god kundrelation och hög servicenivå en självklarhet i ditt arbete.

Vad händer nu?

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Larsson på 072 220 1322 eller helena.larsson@ica.se.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering på vårt kontor i Solna, Stockholm. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 30 april.

 

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser. Om roller kräver det så behöver du genomgå tester, bakgrundskontroller och drogtestning innan anställning.

Läs mer om hur det är att jobba på ICA.

Därför ska du välja ICA

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver.

Läs mer om livet på ICA här.

Tjänst:
Skadereglerare inom boendeskador
Företag:
ICA Försäkring AB
Placeringsort:
Stockholm
Publiceringsdatum:
2024-03-14
Sista ansökningsdag:
2024-04-30