Operativ gruppchef personskador
Svedea
Operativ gruppchef personskador

Har du arbetat några år som personskadereglerare och har erfarenhet av ledarskap? Motiveras du att arbeta i en roll där du får möjlighet att arbeta både strategiskt och operativt i ett bolag med härliga och inspirerande kollegor? Då kan vi på Svedea ha rätt utmaning för dig!

Om tjänsten
Som operativ gruppchef kommer du självständigt reglera personskador och leda en grupp på fem personskadereglerare. Gruppen är fördelade på våra två kontor i Stockholm och Hammarstrand. Tillsammans med ditt team kommer du primärt att arbeta för att säkerställa en hög kundservice och ett gott samarbete med kunder, ombud, Trafikskadenämnden och andra försäkringsbolag.

I rollen kommer du att:

 • säkerställa ett högt engagemang hos våra medarbetare genom att coacha, utveckla och inspirera ditt team vilket kräver ett närvarande ledarskap
 • leda, fördela och följa upp teamets arbete
 • bidra i teamet och själv hantera personskador inom Trafikförsäkringen där du självständigt hanterar hela kedjan från anmälan till att skadan stängs
 • bidra till att utveckla och stärka kundupplevelsen i vår skadeservice, både den personliga direktkontakten med kund och genom våra samarbetspartners
 • identifiera och effektivisera arbetsprocesser för att möta de möjligheter och utmaning som exempelvis nya kundbeteenden och digitaliseringen innebär


Tjänsten utgår ifrån Stockholm och resor förekommer.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Skador som består av gruppledare för våra fyra avdelningar: motorskador, djurskador, båtskador samt teknik & inköp. Du kommer även att ha ett nära samarbete med kunder, samarbetspartner och övriga delar i organisationen vilket ställer krav på god samarbetsförmåga.

Din bakgrund
Vi söker dig som är en trygg ledare med fallenhet för att inspirera andra och skapa en positiv arbetsmiljö. Du ger och tar emot feedback på ett konstruktivt sätt och är genuint intresserad av att hjälpa människor att utvecklas. Som person har du lätt för att skapa relationer, bygga förtroende och du kommunicerar på ett tydligt och engagerat sätt. Du trivs i en miljö där du får vara nytänkande och kan se saker ur olika perspektiv. Andra viktiga egenskaper är att du organiserar, prioriterar, planerar och följer upp arbetet på ett strukturerat sätt. Stöter du på hinder försöker du hitta ett sätt att ta dig an dessa med en positiv inställning.

Utöver din personlighet är det viktigt att du har:

 • minst 5 års erfarenhet som personskadereglerare inom trafik
 • erfarenhet av ledarskap som teamledare eller motsvarande
 • behärskar svenska obehindrat
 • god telefon- och datorvana


Det är meriterande om du har utbildning inom ledarskap.

Vi erbjuder dig

 • En arbetsgivare som befinner sig i en spännande expansiv fas där dina tankar och idéer uppmuntras.
 • En inspirerade företagskultur som kännetecknas av laganda med passionerade och engagerande kollegor där vi hjälps åt och har kul tillsammans. Mer om vår kultur hittar du här.
 • Bra förmåner och 5 000 kr i friskvårdsbidrag.
 • Möjlighet till visst distansarbete och flexibla arbetstider för att kunna balansera privat- och arbetsliv.
 • Kontor högst upp i ett av Kungsholmens häftigaste hus med 360 graders vy över stan och terrasser i flera väderstreck.
   

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med urval så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen. Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Mariska Ladan, Mariska.Ladan@svedea.se, tel: 072-568 18 45.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Svedea
Svedea är en framgångssaga. Våra första tretton år har gjort oss till det ledande bolaget inom försäkring av fritidsfordon som motorcykel, båt och snöskoter och vi är en stark utmanare inom bil-, djur- och företagsförsäkring. Idag har vi omkring 400 000 kunder och fortsätter att växa snabbt.

Vår vision är att förändra försäkringsbranschen och vi strävar efter att våra kunder ska tycka att försäkring är enkelt. Hemligheten bakom vår framgång är engagerade medarbetare som trivs på jobbet i kombination med en tydlig företagskultur. Nu ökar vi tempot för att fortsätta växa, behålla de mest engagerade medarbetarna och de nöjdaste kunderna*. Vår resa har bara börjat!

*Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har tilldelat Svedea utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder i kategorin fordonsförsäkringar 2019, 2020, 2021 och 2022.

Stockholm
c3ec5d6c (anges alltid vid ansökan)
2023-03-17