Innesäljare - Företagsförsäkring
Länsförsäkringar Stockholm
Innesäljare Företag till Länsförsäkringar Stockholm

Är du en driven säljare som vill ta kommando över din egen utveckling? Trivs du i en miljö med frihet under ansvar.  Då är det dig vi söker till vårt innesäljarteam!

Om Jobbet

Som innesäljare har du en viktig roll i vår försäkringsaffär. Du bedriver eget sälj och egen utveckling av kunder genom att ta vara på de möjligheter du får vid inkommande förfrågningar via telefon. Här ligger utmaningen i att kunna matcha rätt produkterbjudande till kund efter dennes individuella behov.

Teamet på innesälj

Du kommer att ingå i ett team om 16 drivna innesäljare som alla delar ett engagemang för affären. Det dagliga arbetet är självständigt, men samtliga i teamet jobbar mot samma mål och bidrar till den gemensamma innesäljsstocken av kunder

Vem söker vi?

I och med att arbetet centrerar kring att självständigt fatta beslut krävs det en hög grad av autonomi och handlingskraft. Du är en målmedveten och driven person som vågar ta beslut utifrån din egen expertis. Du är bekväm i telefonmötet och har ett intresse för företagsaffären.

Vi tror även att du har dessa konkreta erfarenheter:

  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av försäljning

Meriterande är:

  • Kunskaper inom företagsekonomi och dylikt
  • Erfarenhet av arbete gentemot företagskunder
  • Erfarenhet av arbete på försäkringsbolag
  • IFU diplom

Vi erbjuder

Det här är en tjänst för dig som uppskattar frihet under ansvar, där du självständigt fattar avgörande beslut för våra kunder. Du kommer att få en grundlig intern utbildning för att komma dit, men samtidigt snabbt få börja ta ansvar och kundmöten. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter internt och möjligheter att få större ansvar. Samt möjlighet att bli specialist inom områden du brinner extra mycket för.

Information och ansökan

Intresserad? Välkommen in med din ansökan så berättar vi mer!

Tjänsten är på heltid med start omgående eller efter överenskommelse. Du är välkommen att skicka in din ansökan snarast, men senast den 30/3 2023. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökan via vårt rekryteringssystem.

Under hösten 2023 kommer vi att flytta vårt huvudkontor, där du kommer att ha din placering, till helt nya moderna lokaler på Valhallavägen 215. Fram till dess finns vårt huvudkontor i Solna, Frösunda (5 min promenad från Solna station och Mall of Scandinavia) För närvarande arbetar vi flexibelt med kontoret som huvudsaklig arbetsplats.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Henrik Wikström, Henrik.Wikstrom@lansforsakringar.se. Facklig kontaktperson för Forena är Ola Lovekrans, 08-562 878 09 och för SACO Johnny Slätt, 08-562 854 15.

Om oss

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt bolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi med koppling till försäkring, bank och pension och vi har även en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli stockholmarnas mest omtyckta företag och dit kommer vi genom att skapa trygghet och närhet på ett enkelt och naturligt vis, alltid med stockholmarnas bästa i åtanke! För all tid.

Länsförsäkringar Stockholm vill vara en del av de som framgångsrikt bygger sina affärer runt omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill använda vår ekonomiska styrka för att finanseria omställning samt nyttja vår kunskap för att förutspå och föregå skador, vilket möjliggör en tryggare och rikare vardag för våra kunder där vi tillsammans bidrar till omställningen mot ett hållbart liv i Stockholm. 

Stockholm
8e1d30ca (anges alltid vid ansökan)
2023-03-09