Medicinsk Riskbedömare
Länsförsäkringar Sak
Medicinsk Riskbedömare

Vi på Affärsområde Personrisk inom Länsförsäkringar AB, söker nu en kollega och Medicinsk Riskbedömare till vårt team. Har du en bakgrund som sjukgymnast eller sjuksköterska och har arbetat med medicinsk riskbedömning och/eller personskadereglering? Då har vi tjänsten för dig! Vi kan erbjuda dig en roll med stort utvecklingsutrymme och hög autonomi i ett team med hög kompetens, med en härlig mix av nyare och mer erfarna kollegor.

Om jobbet

Som Medicinsk Riskbedömare välkomnas du till vårt team som består 15 riskbedömare och tre administratörer samt mig som chef. Vi riskbedömer alla Liv- och Sak produkter inom personriskförsäkring. I rollen som riskbedömare kommer du ansvara för alla moment som ingår i en medicinsk riskbedömning av personriskförsäkring. Du kommer fatta försäkringsmedicinska beslut utifrån hälsoförklaringar och medicinska underlag för att sedan informera kunden om beslut.

Den digitala hälsodeklarationen utvecklas och du kommer driva och vara delaktig i en rad olika utvecklingsarbeten och projekt, alltid med effektivitet och kunden i fokus.

Vem är du?

För att lyckas i rollen söker vi dig med medicinsk högskoleutbildning i form av sjuksköterska eller sjukgymnast. Gärna med minst ett par års klinisk erfarenhet. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med medicinsk riskbedömning och/eller personskadereglering på ett försäkringsbolag.

Vi vill arbeta i nära samverkan, både inom gruppen och våra intressenter, och för att trivas hos oss gillar du att sprida din kunskap vidare genom utbildningar och workshops.

Som person är du självgående med förmågan att driva din egen prestation framåt. Du är kommunikativ, analytisk och noggrann samt sätter kunden i fokus. Vi i teamet har ett brinnande intresse för samarbete och vi ser därför att du är engagerad, kan ta beslut och bidra till vår teamkänsla. För att bibehålla den fina gruppkänslan är det viktigt att vi utöver det digitala arbetssättet även medverkar fysiskt.

Om oss

Du välkomnas till ett öppet och positivt gäng som har hög leveransförmåga och kompetens, vi stöttar och delar gärna våra erfarenheter med varandra där du kommer bidra med kunskap och idéer.

Som chef är jag lösningsorienterad, driven förändringsledare med många års erfarenhet av operativt och strategiskt arbete. Jag stöttar mina medarbetare genom min kunskap och förståelse för försäkringsvillkor och försäkringsprocesser. Jag drivs av att coacha medarbetare och att vi tillsammans arbetar för att nå våra mål, där alla vill ta ansvar för att bidra både med kunskap och engagemang.

Affärsområde Personrisk vill jobba för ett friskare och tryggare Sverige. Vi är i ett expansivt skede där vi har ambition att växa affären och ta en starkare position i marknaden. Inom affärsområdet jobbar ca 70 engagerade medarbetare med att utveckla och driva den affär som ligger inom Länsförsäkringar AB men även stötta de delar som ligger inom länsförsäkringsbolagen.

Mer information

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag: 2023-02-10

Rekryterande Chef: Theder Karlsson 08 588 40 312
Kontaktperson Forena: Hans Holm 08 588 412 28
Kontaktperson Akademikerföreningen: Marita Wiklund 08 588 400 59

 

Hos oss är du med och påverkar ditt eget arbete – hela kulturen bygger på en hög grad av självledarskap, eget lärande och utveckling. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel.

Vi utvecklar ett flexibelt arbetssätt och med en god företagskultur skapar vi en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i. Välkommen med din ansökan!

Stockholm
13108256 (anges alltid vid ansökan)
2023-01-18