Underwriter Egendom
Länsförsäkringar Mäklarservice
Länsförsäkringar Mäklarservice söker underwriter som vill vara med och utveckla vår förmedlade egendomsaffär

Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom Länsförsäkringsgruppen som består av ett 130-tal engagerade experter inom förmedlad sak- och livförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsförmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa Mäklarservice.
Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB.

 

Länsförsäkringar Mäklarservice söker underwriter som vill vara med och utveckla vår förmedlade egendomsaffär!

Brinner du för kundkontakt och att arbeta med kunden i fokus? Är det för dig självklart att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt ge service till kunden?


Under de senaste åren har den förmedlade sakaffären i Länsförsäkringar ökat med över 600 MSEK och vi tänker fortsätta att växa!

Nu söker vi Underwriter egendom med placeringsort Malmö eller Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi kommer tillämpa löpande urval med en start så snart det är möjligt.

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med att sälja, förvalta och utveckla den förmedlade egendomsaffären. Som underwriter egendom på Länsförsäkringar Mäklarservice är du förmedlarens kontakt in i Länsförsäkringar.

Du kommer att ingå i ett team av medarbetare som är sammansatt för att täcka in de kunskaper som behövs för underwriting, försäljning och förvaltning. Våra samarbetspartners, försäkringsförmedlarna, är specialister inom sitt område vilket ställer höga krav på våra möten och vår kompetensnivå.

Din bakgrund och profil
Du trivs med att arbeta under eget ansvar och har en stor egen drivkraft. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, flexibel, tycker om kundkontakt och alltid arbetar med kunden i fokus. Du kan strukturera ditt arbete väl och har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För dig är det självklart att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt ge service till kunden och du drivs av att jobba mot högt ställda mål.

Vi söker dig som har arbetat som förmedlare, underwriter eller rådgivare inom företagsförsäkring och/eller industriförsäkring ett antal år. IFU-diplom eller motsvarande inom företagsförsäkring samt vana att hantera internationella risker är meriterande.
    
Vår organisation
Du kommer till en organisation där vår värdegrund, eget ansvar, rätt mental inställning och affärsmässighet är viktiga framgångsfaktorer. Du blir en del av vår lärande organisation där vi delar med oss av kunskap och lär av varandra. Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en säljorganisation där du förväntas bidra till att vi når våra mål och visioner.  

Information och ansökan
Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta:

Annette Gustafsson                     Philippe Loustalot-Forest
Tf Försäljningschef Egendom    Facklig kontaktperson för Forena
Mobil 0721- 42 85 19                   Mobil 0720-83 00 40          

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 december, urval sker löpande.

Din ansökan skickar du via lansforsakringar.se/jobb.

Göteborg eller Malmö
8411fa33 (anges alltid vid ansökan)
2022-11-22