Riskingenjör/underwriter Sakförsäkring
Länsförsäkringar Skåne
Riskingenjör/underwriter Sakförsäkring

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Vi söker nu ytterligare en riskingenjör/underwriter med inriktning Företag sakförsäkring Egendom, med placering på vårt kontor i Malmö.

Beskrivning av rollen
Som riskingenjör/underwriter fungerar du som företagets internkonsult vid riskbedömningar och prissättning. Du arbetar med besiktningar, försäkringslösningar, premieberäkningar, lönsamhetsanalyser, hantering av villkors & tariffrågor samt med skadeförebyggande verksamhet tillsammans med våra säljare och försäkringsförmedlare. Du fastställer EML för vår försäkringsaffär. Som riskingenjör är du en nyckelperson för vår verksamhet, det är en mycket varierande och ansvarsfull roll som innebär både analys, affärer och teknik.

Vem är du  
För att lyckas i den här rollen är du affärsmässig med ett starkt eget driv. Du har en god analytisk förmåga för att kunna ta snabba och korrekta beslut och är bra på att kommunicera, både i tal och skrift.

Du är civilingenjör eller har motsvarande teknisk akademisk utbildning med minst 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket alternativt en 3-årig högskoleingenjörsutbildning med minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet inom yrket.

Vilka är vi
Affärsservice Företag Sak består av riskingenjörer, underwriters, affärsspecialister, systemspecialist, företagsadministratör och skadeförebyggare.

Som medarbetare på Affärsservice är du delaktig i detta arbete och blickar hela tiden framåt på hur vi kan möta morgondagens utmaningar.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 3 oktober. I denna urvalsprocess använder vi oss av tester, vilka du kommer att få skickade till dig efter att du skickat in din ansökan.

Vill du veta mer
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Affärsservice Företag Sak Fredrik Hultberg, Fredrik.Hultberg@lansforsakringar.se, tel. 076-773 88 22.
Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergöö: therese.bergoo@lansforsakringar.se
Kontakt HR: Jenny Lundqvist; jenny.lundqvist@lansforsakringar.se

Välkommen med din ansökan!

Malmö
1d20d2a6 (anges alltid vid ansökan)
2022-09-12