Skaderevisor
Länsförsäkringar Stockholm
Skaderevisor

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och dit kommer vi genom att skapa trygghet och närhet på ett enkelt, naturligt vis, alltid med Stockholmarnas bästa i åtanke!

Om jobbet

Som skaderevisor arbetar du till största delen med att göra stickprov i skador som redan reglerats av handläggarna. Att göra stickprov innebär att du följer upp skadan som betalning har skett i och kvalitetsgranskar den från ax till limpa med stöd från gällande process- och arbetsbeskrivningar. Du inhämtar information i de system som skadereglerarna använder för att sedan dokumentera resultatet i vår revisionsportal.
 
•    Största delen av arbetet innebär att självständigt kvalitetsgranska ett urval av reglerade skador samt dokumentera utfallet i befintliga system.
•    Regelbundet sammanställa och återkoppla kvalitetsresultatet till organisationen
•    Utveckla Skaderevisions befintliga processer, system och arbetssätt
•    Stötta den bedrägeriförebyggande delen av verksamheten
•    Administrera incidenter
 
Arbetet är väldigt självständigt och kräver struktur och egen drivkraft. Du kontaktar handläggare om åtgärd i skada krävs direkt. Du kommer även med vissa intervall delta i skaderegleranas gruppmöten där bland annat skaderegleringsutmaningar diskuteras och nya rutiner presenteras.
I samarbete med din kollega ansvarar ni för att dagens skadeutbetalningar går iväg till mottagarna.

Vi erbjuder dig möjlighet att delta i ett team som präglas av professionalitet, stor kompetens och stark laganda som stöttar varandra i vått och torrt. Du får chansen att delta på en spännande utvecklingsresa där du kommer få bidra med idéer, kunskap samt få möjligheten att påverka din egen professionella utveckling.

Vi tror att du är

Vi söker dig som lätt skapar och bygger relationer och samarbeten med personer i organisationen. Du har en förtroendeingivande personlighet och har ett öppet och accepterande sätt att få andra att känna sig bekväma men är inte rädd för att ge stärkande eller korrigerande feedback beroende vad situationen kräver. Du är också en person som på egen hand initierar och driver aktiviteter och projekt samt uppmärksammar och tar tag i olösta problem.

Vem är du?

Vad du vill åstadkomma och din framtid är viktigare än vad du gjort tidigare. Vi lägger störst vikt vid din personlighet, inställning och attityd.

Kravprofil:
•    Minst 5 års skadereglering på heltid.
•    Mycket god förmåga att sätta sig in i villkor och dess tillämpningar
•    Mycket god datorvana, förståelse för nya system och förmåga att snabbt sätta sig in i etablerade rutiner

Så här är det att jobba på Länsförsäkringar Stockholm

Vår vision att bli stockholmarnas mest omtyckta företag är det som driver utveckling hos oss och vägen dit är genom vårt medarbetarskap och ledarskap. Medarbetarskapet innebär nyfikenhet på varandra och vi ser fördelar med att vi alla är olika och bidrar med olika erfarenheter och perspektiv. Vi är självdrivande och öppna för konstant lärande genom att aktivt dela kunskap med varandra. Vi arbetar med direkt feedback, uppmärksammar när vi gör något bra och firar framgångar tillsammans.

Information och ansökan

Du kommer att ha placering på vårt moderna huvudkontor i Solna, Frösunda.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Per Edholm per.edholm@lansforsakringar.se alt 073-964 11 46.
Facklig kontaktperson för Forena är Åsa Nelander 08-562 882 02 och för SACO är Pier Cosini 08-562 837 66. 

Du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 30 september 2022. Vi tar endast emot ansökan via vårt rekryteringssystem.

Observera att vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Stockholm
f7e7983e (anges alltid vid ansökan)
2022-09-09