Skadereglerare Dolda fel
Gjensidige Försäkring
Skadereglerare Dolda fel

Vi är ett gäng på fjorton engagerade kollegor i Stockholm och Malmö som reglerar skador inom ansvar, rättskydd, entreprenad, dolda fel och stora skador för våra kunder. Utöver det sköter vi även regresser. Är du en kundfokuserad och engagerad skadereglerare med erfarenhet av och intresse för skadereglering inom dolda fel? Då kanske du är den vi söker! 

Om tjänsten

Tjänsten innebär primärt skadereglering av dolda fel-skador. Du vägleder parterna i skadeprocessens olika steg och fattar beslut enligt gällande lagstiftning, villkor och praxis. Skadereglering inom andra produktområden kan också förekomma.

Arbetsuppgifterna är utmanande och variationsrika och du har kontakt med både interna och externa partner. Idag består gruppen av både skadejurister, skadereglerare och specialister. Genom ditt arbete kommer du att vara en viktig del i Gjensidiges fortsatta utveckling.

Vem är du?

Du har gedigen försäkringskunskap och mer än tre års erfarenhet av skadereglering inom antingen dolda fel, egendom, byggnad eller annan varierad skadereglering. En juridisk examen är meriterande.

Du är en lagspelare med intresse för att bidra till utveckling samtidigt som du kan säkerställa måluppfyllnad. Du är initiativrik med ett gott självförtroende och har ett pragmatiskt, serviceinriktat och professionellt arbetssätt. Du är en god kommunikatör i både tal och skrift och har förhandlingsvana.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjlighet att vara med och bidra till Gjensidiges tillväxt på den svenska marknaden i en kultur som präglas av våra tre kärnvärden – Bygg trygghet, Tänk nytt och Ta sats. Vår ambition är att bli det mest kundorienterade bolaget i Norden och vi vill att alla våra kunder ska uppleva det vi kallar för Gjensidige upplevelsen. Vår arbetsplats präglas av en mix av åldrar, erfarenhet och bakgrund och vi sitter i fräscha lokaler centralt benägna. Inspiration, utveckling och leveranser är centralt i vårt ledarskap. 

Vi arbetar aktivt med jämställdhet, mångfald och hållbarhet som en viktig del av vår försäkringsverksamhet och i arbetet med våra kunder och samarbetspartners. Gjensidige tar ansvar och vill bidra till en bättre värld med ett socialt engagemang för ett tryggare samhälle.

Låter det intressant? I så fall, varmt välkommen med din ansökan! Vänta inte med att skicka in den, intervjuer sker löpande.

Stockholm eller Malmö
15164689 (anges alltid vid ansökan)
2022-08-02