Personskadereglerare
Afa Försäkring
Senior personskadereglerare

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.
Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.

Vill du vara en del av vår spännande personskadereglering? Vi är en grupp engagerade och kunniga personskadereglerare som söker en ny kollega, kanske är det du?

Vad du kan förvänta dig

Du kommer att få arbeta med skadereglering som kräver avancerat utredningsarbete genom att hantera personskadeärenden med såväl höga invaliditeter som framtida inkomstförluster. Arbete innebär utmanande skadereglering och möten med våra kunder som är svårt skadade.

Hos oss får du jobba i system som är byggda och anpassade för personskadereglering. Du kommer samarbeta med personskadereglerare i toppklass samti¬digt finns en stor självständighet i arbetet.

Klicka här för att läsa om hur Ulrica jobbar som skadereglerare

Vad vi förväntar oss av dig

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av skadereglering på en hög nivå. Du har genomgått försäkringsbranschens skadereglerarutbildning och trivs med krävande utredningsarbete samt har en analytisk förmåga och kan se komplexiteten i våra ärenden.
Som person är du ansvarsfull, målmedveten och har förmåga att prioritera. Du har ett stort engagemang och en vilja att se kunden och dennes behov. Du är bra på att fatta beslut. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt så har du en kommunikativ förmåga och ser till att kundens behov omhändertas.

Detta kan vi erbjuda dig

Hos oss får du jobba med kollegor som brinner för att hjälpa våra kunder och är experter inom komplex skadereglering. Vi delar med oss av kunskap och trivs tillsammans vilket är grunden till att vårt samarbete fungerar så väl.
Välkommen till ett av Sveriges friskaste företag som satsar på medarbetarna och dess utveckling! Vi har höga värden i våra medarbetarenkäter – hos oss trivs man.

Som anställd hos oss får du ta del av flertalet förmåner inom friskvård, vardagslivet, pension och försäkring.

Titta gärna på filmen om hur det är att jobba inom skadereglering. Här får du höra dina kanske blivande kollegor berätta om varför du ska börja jobba hos oss: Klicka här för att se filmen

Kanske känner du någon annan som skulle passa för tjänsten? Se till att de får veta - dela med dina vänner!

Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senaste den 15 augusti då vi också kommer att påbörja intervjuer. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta avdelningscheferna Helen Claesson på mejl helen.claesson@afaforsakring.se eller Ronny Printzell på mejl ronny.printzell@afaforsakring.se
Eftersom det är semestertider så kan det dröja lite innan du får svar men vi återkommer så snart som möjlig.

Våra fackliga företrädare är:
Forena, försäkringsfacket, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Fakta om oss
Afa Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Afa Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. Afa Försäkring har cirka 660 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se.

Följ oss gärna via LinkedIn och Twitter.

 

 

Stockholm
5556658f (anges alltid vid ansökan)
2022-06-30