Gruppchef skador
Länsförsäkringar Jämtland
Länsförsäkringar Jämtland söker Gruppchef skador

Är du en trygg ledare som drivs av att leda och utveckla människor? Har du erfarenhet från utvecklings- och förändringsarbete och tycker om att arbeta i kundnära verksamhet?

I rollen som gruppchef kommer du framför allt att arbeta med att utveckla människor och verksamheten inom området Skador. Du kommer visualisera mål och ambitioner, skapa engagemang samt stärka medarbetarna för att arbeta efter vår strategi 2025. Det betyder att du förväntas ta ett stort ansvar för din grupp tillsammans med skadechef och övriga kollegor.

I ditt sätt att leda behöver du kunna driva och uppmuntra till förändring. Vi vill hela tiden framåt, så du behöver vara en förebild som får andra att våga prova nya sätt och ompröva tidigare strukturer och arbetssätt. Du ansvarar för att leverera och säkerställa kostnadseffektiv skadereglering med hög kvalitet och kundmöten i världsklass. Du kommer själv vara en del av kundmötet som chef- och ledare med medarbetarna som specialister. Du kommer också att ha flera medlemsroller, exempelvis att företräda och representera verksamheten och företaget i olika aktiviteter, uppdrag, sammanhang samt interna och externa nätverk.

Östersund
3aca2cfd (anges alltid vid ansökan)
2022-05-13