Skadereglerare
evoli AB
Skadereglerare civil och motor

Vi söker nu efter ytterligare en kollega till vår skadeavdelning!

Som skadereglerare möter du främst kunderna per telefon och mail och ser till att kunden får rätt ersättning och handläggning av skadan. Du skapar ett gott kundmöte med hög tillgänglighet. Dina huvudsakliga uppgifter är att ta emot kundens anmälan, ställa frågor som för ärendet framåt, informera hur ärendet kommer att handläggas, besluta om ersättning och avsluta ärendet.

På vår skadeavdelning reglerar vi både motor och civilskador och söker efter kollegor till båda inriktningarna. Det är meriterande om du har erfarenhet från att reglera skador men det viktigaste är att du är rätt person för jobbet.

Du är
· Prestigelös
· Flexibel
· Serviceinriktad
· Kommunikativ
· Pålitlig

Du vill
· Ha goda utvecklingsmöjligheter
· Arbeta på ett företag med korta beslutsvägar och där du är en viktig del i allt som händer på bolaget
· Kunna påverka ditt arbete

Du har
· En avslutad gymnasieexamen
· Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
· Goda kunskaper i MS office

Övrig information
Omfattning: Heltid
Placering: Kungsgatan, Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider

Sista ansökningsdag 1 juni, vi håller intervjuer löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka din ansökan och cv till linda@evoli.se

 

evoli är ett företag med fokus på insurtech som utmanar den svenska försäkringsmarknaden med prisvärda försäkringar till en noga utvald målgrupp. Bland grundarna så finns både erfarna entreprenörer och människor med specialistkunskap inom försäkring. Hos evoli är arbetsdagen händelserik och vi är ett tight team som jobbar målmedvetet tillsammans och har roligt ihop.

 

Stockholm
linda@evoli.se
6ece0c02 (anges alltid vid ansökan)
https://evoli.se
2022-05-06
Linda Arén