Säljchef
Sveland Djurförsäkringar
Säljchef till Sveland Djurförsäkringar

Välkommen till ett bolag med fokus på hållbarhet - på Sveland får du det övergripande resultat- och personalansvaret för att leda och utveckla en innesäljavdelning som arbetar med B2C.

Då kan rollen som vår nya Säljchef på Sveland Djurförsäkring vara ditt nästa steg – här får du jobba i ett djurälskande team vars kunder dessutom brinner för samma sak!

På Sveland får du det övergripande resultat- och personalansvaret för att leda och utveckla en innesäljavdelning som arbetar med B2C för våra två affärsområden, Häst och Sällskapsdjur. Vi vill att du tillsammans med medarbetarna ger våra kunder det bästa erbjudandet, inspirerar med effektiva arbetssätt och tillsammans med teamet arbetar fram idéer hur verksamheten kan digitaliseras för att ännu bättre möta upp våra kunders önskemål, krav och behov. Du ansvarar också för att avdelningens mål för kundnöjdhet, beståndsutveckling och skadeersättning uppfylls. I detta ligger också att göra rätt riskavvägningar och möta upp de lagkrav vi är underställda som finansiellt bolag. Du har personalansvar för och leder fem innesäljare som har försäkringsexpertis inom respektive djurområde.

Du kommer att jobba med allt från att arbetet på avdelningen utförs i enlighet med företagets affärsplan och målsättningar till samordning och coachning av personal i dagliga frågor. Du jobbar också löpande med att säljavdelningens administrativa delar digitaliseras, utvecklas och drivs strategiskt och framåtriktat. Du rapporterar till Affärsområdeschef Helena Rosén och ingår i ledningsgrupperna för affärsområde Häst och affärsområde Sällskapsdjur och medverkar i Utvecklingsrådet.

Vem är du?

Vi söker en närvarande, inspirerande teamledare med starka värderingar som gärna får stämma med våra: vi vill ha Hållbarhet, Gemenskap, Expertis och Engagemang i fokus.

Vi tror att du har erfarenhet av djurbranschen, kanske är du ryttare med egen häst, eller har erfarenhet som djurvårdare eller hästskötare. För att lyckas i rollen har du jobbat med digital försäljning och coachande ledarskap och har i dina tidigare roller visat goda säljresultat och en förmåga att ta helhetsansvar. Du är van att coacha och inspirera andra kring olika utmaningar, och har dessutom förmågan att vara tydlig och ta beslut. Du gillar att lyssna in andras perspektiv och förstår vikten av att ha en plan och följa upp mot de uppsatta affärsmålen.

Varför Sveland och vad erbjuder vi?

Vårt huvudkontor är placerat i ljusa och moderna lokaler i centrala Lund. Här är hundar välkomna och vi har idag ett 30-tal hundar på kontoret som utgör ett väldigt trevligt och uppskattat inslag i vår vardag. Vi finns representerade i Stockholm, Göteborg och Skåne genom vår KAM-organisation. Hos oss får du en ny roll med stort, eget ansvar. Vi stöttar dig med de försäkringsutbildningar som behövs.

Mer om Sveland Djurförsäkring

Sveland är djurförsäkringsbolaget med anor från 1911, som ägs av våra kunder och därför stannar vinsten i bolaget. Det borgar för ett stort och gediget intresse samt engagemang för våra produkter och kunder, vi är mycket stolta över att vara ett ömsesidigt bolag. Svelands vision är att vara Sveriges bästa försäkringsbolag för hållbart djurägande. För att nå dit har vi bestämt att hållbarhet ska gå som en röd tråd genom hela företaget. För Sveland är hållbarhet och hållbart djurägande centralt. Vi vill att både människor och djur ska kunna leva på vår planet under en lång tid framöver. Därför arbetar vi med hållbarhet för att skapa värden och bidra till en hållbarare framtid. Vårt hållbarhetsarbete kan delas in i de fyra dimensioner; hållbart djurägande, samt miljömässig-, social- och ekonomisk hållbarhet.

Vi är stolta över Svelands Stiftelse som stödjer forskning som har betydelse för djurs hälsa. Nu strävar vi också efter att bli Sveriges bästa försäkringsbolag för hållbart djurägande.

Ansökan

Är du intresserad av denna nya roll och vill bli en del av Svelands härliga gäng ser vi fram emot din ansökan, gärna snarast. Vi läser ansökningarna löpande, hör gärna av dig om du har frågor till vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson 070–6021911 charlotte@insikta.se. Ansökan kan endast ske via länken och gärna senast den 30 januari 2022.

Lund
d607aa34 (anges alltid vid ansökan)
2021-12-28