Skadereglerare
Länsförsäkringar Stockholm
Skadereglerare, Egendom & Rättsskydd

Länsförsäkringar Stockholm vill vara en del av de som framgångsrikt bygger sina affärer runt omställningen till ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att ligga i framkant vad det gäller att skapa nöjda kunder på ett hållbart sätt. Just nu är vi inne i en expansiv period och söker därför nya kollegor inom egendomsskador.
 

Om jobbet

Vi hjälper kunder inom Länsförsäkringar Stockholm som drabbats av en skada på sin egendom av något slag samt handlägger ansökningar om rättsskydd. Det kan vara allt från ett par trasiga glasögon, trasig diskmaskin eller ett helt bohag som brunnit ned. Vi vill ge varje kund en riktigt bra kundupplevelse oavsett vad kunden varit med om, vi förstår att det är en unik upplevelse att drabbas av en skadehändelse och vill stötta kunden i detta. Vi servar våra kunder både via telefon och digitalt.


Dina arbetsuppgifter är i första hand att reglera ärenden åt Länsförsäkringars kunder avseende rättsskydd. Du kommer även vara med och skapa framtidens hållbara försäkringsbolag då vi vill röra oss mer mot att tillsammans med våra kunder förebygga att skador uppkommer samt att när de uppkommer ska vi försöka reparera framför att byta ut.

Som Skadereglerare inom egendomsskador kommer du att vara en del av ett team med stark sammanhållning och laganda. Det är viktigt för oss att du bidrar till vårt lag och är en person som gillar att jobba tillsammans. Detta innebär att du förutom handläggning av rättskyddsansökningar även kan komma att handlägga övriga egendomsskador.

Vem är du?

Det här önskar vi hos dig:

  • Du har erfarenhet av att jobba med service och brinner för det
  • Juridisk bakgrund är meriterande.
  • Du har erfarenhet av försäkring och det är ett plus om du har jobbat med skadereglering
  • Du är positiv, har ett eget driv och lätt att fatta beslut på egen hand
  • Är en lagspelare som gillar högt tempo och vill vara delaktig i gruppens och Länsförsäkringar Stockholms utveckling framåt
     

Vad du vill åstadkomma framåt är viktigare än vad du gjort tidigare. Vi lägger störst vikt vid din personlighet, inställning och attityd.

Så här är det att jobba på Länsförsäkringar Stockholm

Vår vision att bli stockholmarnas mest omtyckta företag är det som driver utveckling hos oss och vägen dit är genom vårt medarbetarskap och ledarskap. Medarbetarskapet innebär nyfikenhet på varandra och vi ser fördelar med att vi alla är olika och bidrar med olika erfarenheter och perspektiv. Vi är självdrivande och öppna för konstant lärande genom att aktivt dela kunskap med varandra. Vi arbetar med direkt feedback, uppmärksammar när vi gör något bra och firar framgångar tillsammans.

Information och ansökan

Du kommer att ha placering på vårt moderna huvudkontor i Solna, Frösunda (5 min promenad från Solna station och Mall of Scandinavia).

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Fallenius 08-562 851 26. Facklig kontaktperson för Forena är Åsa Nelander 08 - 562 882 02 och för SACO Pier Cosini tel 08 - 562 837 66.

Du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 16 augusti 2021. Vi tar endast emot ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli stockholmarnas mest omtyckta företag och dit kommer vi genom att skapa trygghet och närhet på ett enkelt, naturligt vis, alltid med stockholmarnas bästa i åtanke! 

Stockholm
1ca81093 (anges alltid vid ansökan)
2021-07-19