Pensionsrådgivare
Länsförsäkringar Jämtland
Länsförsäkringar Jämtland söker en Pensionsrådgivare

Nu utökar vi med ytterligare en Pensionsrådgivare till vårt kontor i Östersund.

Länsförsäkringar Jämtland är ett lokalt och självständigt företag i länsförsäkringsgruppen. Vi är länets ledande försäkringsbolag och vi växer på bankmarknaden. Våra kunder är privatpersoner, företagare och lantbrukare. Vi är totalt 150 medarbetare och våra kontor finns i Östersund, Vemdalen och Åre.

Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum? På Länsförsäkringar Jämtland ser vi sambandet mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder. Hos oss jobbar vi i grupper där vi skapar trygghet för våra kunder, men också trivsel och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi vill överträffa kundernas förväntningar och det gör vi genom att vi har en bra atmosfär på arbetsplatsen och vi utgår ifrån kundens behov. Det är extra viktigt för oss eftersom det är våra kunder som äger oss.

Om jobbet
Vi är specialister på försäkringslösningar inom liv- och pension med huvudsaklig inriktning på trygghet- och tjänstepensionsaffären. Våra kunder är företagsledningar, företagsägare och anställda. En del av arbetet innebär att hjälpa anställda på våra kundföretag med pensions-planering, placering- och individrådgivning. Genom att bearbeta marknaden skapar du kontakt med företagare och blir deras rådgivare när det gäller frågor om verksamhetens försäkringsbehov. I teamet Liv & Pension skapar vi anpassade och hållbara lösningar och samarbetar med våra kollegor inom bank och försäkring för att få ihop helhetserbjudande.

Vem är du?
För att lyckas i rollen bör du vara driven, analytisk och affärsorienterad. Du är duktig på att bygga långsiktiga relationer både internt och externt och drivs av att göra affärer. Du lyssnar aktivt och utgår från kundens behov för att skapa och behålla nöjda helhetskunder inom försäkring, bank och pension. Det är viktigt att du har ett stort eget driv och ett strukturerat arbetssätt eftersom du kommer få skapa din egen vardag. Att hitta nya arbetssätt och arbeta tillsammans med kollegor är en viktig del för att nå framgång. Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi, juridik eller motsvarande, har du dessutom livdiplom samt Swedsec licensiering är det meriterande. Vi tror att du har erfarenhet av pensionsrådgivning och/eller placeringsrådgivning. Tjänsten kräver B-körkort.

Hos oss på Länsförsäkringar Jämtland
Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och det kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. För oss är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför vill vi att du är med och bidrar till en inkluderande kultur. Det är också givet att du, precis som vi, tycker att hållbarhet är viktigt. Självklart känner du igen dig i vår värdegrund: Hållbara, engagerade och modiga.

Anställningsvillkor
Tillsvidare, heltid och tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vill du veta mer?
Facklig representant Joakim Hilldén 063-19 33 33, joakim.hillden@lfz.se
Kontaktperson för rekryteringsprocessen Rosmari Hagström på rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se eller via 073-028 70 40. Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt svenska CV (innehållande personligt brev och meritförteckning).

Sök gärna så snart som möjligt, vi läser ansökningar löpande. Urvalsprocessen drar igång efter sommaren v35, sista ansökningsdagen är 22 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Östersund
572a3064 (anges alltid vid ansökan)
2021-07-08