Försäkringsförmedlare
Aon
Försäkringsförmedlare till Aon

Vill du arbeta med försäkringslösningar i en internationell organisation med goda utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig!

Sök rollen som Account Executive!

 

Om Aon

Aon är ett kunskapsföretag med global styrka och en starkt kundfokuserad företagskultur som arbetar med riskhantering, rådgivning inom pensioner och förmåner, återförsäkring, bedömning och utveckling av talanger samt anpassade försäkringslösningar för större företag. Vi har ett unikt nationellt och globalt nätverk med erfarna specialister inom samtliga försäkringsområden och erbjuder Sveriges främsta riskingenjörsteam. För dig som drivs av entreprenörskap, affärsmässighet och teamwork finns ett utvecklande arbete i en stimulerande internationell atmosfär.

 

Om rollen

Vi söker nu två försäkringsförmedlare, Account Executive, med placering i Stockholm till vårt team som arbetar med inkommande affär. Inom enheten Aon Global Client Network (AGCN) koordineras globala försäkringsprogram där moderbolaget anlitat Aon globalt och efterfrågar lokal service för deras dotterbolag i Sverige. I denna roll ansvarar du för att arbeta med att utveckla och förvalta våra kunduppdrag. Du kommer att arbeta med uppdrag för medelstora och stora internationella företag samt vara en del av ett kundteam bestående av Account Executives och Client Coordinators.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • förklara kundens centralt upphandlade försäkringsskydd och lämna råd kring behov av lokala försäkringar utanför det centralt upphandlade försäkringsprogrammet
  • ansvara för internationell koordinering av globala försäkringsprogram, inklusive den löpande kontakten med kund, Aons- och försäkringsgivares globala nätverk
  • förbereda och sammanställa material till kundmöten samt delta i dessa
  • upphandling, utvärdering och placering av lokala försäkringar utanför de globalt upphandlade försäkringsprogrammen
  • ansvara för löpande administration och hantering av försäkringsbrev, kundfiler och försäkringsunderlag

 

Din profil

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning och arbetat några år i försäkringsbranschen. Diplomutbildning inom försäkring är meriterande. Du har en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap om internationell försäkring är meriterande då flera av våra uppdrag kräver internationell koordinering.

Som person tar du ansvar för ditt arbete och klarar av att leverera i ett högt tempo. Du uppvisar en mycket god social kompetens och tycker om att arbeta i team. Du är prestigelös och stöttar gärna dina kollegor i olika försäkringsuppdrag. Du trivs med att arbeta med uppgifter som kräver en viss analytisk förmåga. Du är driven och engagerad, vilket gör att du alltid vill överträffa uppdragsgivares förväntningar.

 

Vi erbjuder

Aon tar hand om och satser på sin personal, exempelvis genom att vi ständigt arbetar med utbildning och utveckling tillsammans. Hos oss får du möjligheten till att bredda dina kunskaper inom risk-och försäkringslösningar. Du får samtidigt möjlighet att skapa ett internationellt nätverk då du dagligen har kontakt med kollegor runt om i världen. Ett mångsidigt och utmanade arbete i en innovativ och internationell organisation med goda möjligheter för personlig och professionell utveckling där du blir en del av ett team. Vår organisationskultur präglas av professionalism, höga ambitioner och en god atmosfär. Vi är placerade i fina lokaler på Valhallavägen i Stockholm.

 

Intresserad? Ansök nu!

Urvalet kommer att ske löpande och vi ber dig därför registrera din ansökan snarast möjligt, via länken Ansök nedan (ni går då vidare till ansökan på aon.se), dock senast 2021-08-15. Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Lilliehöök, Head of Commercial Risk Solutions, på telefonnummer 0733-97 41 33.

Välkommen med din ansökan.

Stockholm
d3eb4236 (anges alltid vid ansökan)
2021-07-02