Företagsrådgivare Liv & Pension
Länsförsäkringar Stockholm
Företagsrådgivare inom Liv & Pension – Innesäljare se hit!

Vi på Länsförsäkringar Stockholm söker nu en person som brinner för Liv-affären. Vill du vara med på resan att bli stockholmarnas mest omtyckta företag? Är du en person som gillar att skapa trygghet genom rådgivning med kundens bästa i fokus? Vill du även bidra till att överskottet i organisationen återinvesteras i kundnytta? Sök då detta jobb!

Affärsområdet Bank och Livs ambition är växa genom att ta fram helhetserbjudanden som flyttar företagaren i Stockholm till ett bättre läge efter varje rådgivning. Vi är en enhet med snabba beslutsvägar och en närhet till våra kunder som samtliga finns i Stockholmsområdet. Länsförsäkringar Stockholms styrka är vår lokala närvaro, vår breda produktflora inom försäkring och bank, vårt hållbarhetsfokus samt det faktum att vi är kundägda.

Avdelningen Försäljning Liv består idag av 14 Liv-rådgivare med specialistkompetens inom rådgivning/försäljning, flytt av pension och pensionsplanering. Teamet befinner sig idag på en spännande resa där vi vässar oss för framtidens kundmöten. Vi har, och genomför fortfarande en rad initiativ för att fortsätta behålla och ta nya marknadsandelar. Alla inom Affärsområdet Bank och Liv sitter tillsammans på ett och samma våningsplan på vårt huvudkontor i Solna vilket innebär hög puls och en stark gemenskap. Vi har tre satelitkontor utöver vårt kontor i Solna, ett i Globen, ett på Stureplan och ett i Norrtälje där även representanter från bank är placerade.

Arbetet

I rollen som företagsrådgivare kommer du i första hand arbeta med att ansvara för den gemensamma kundstocken med fokus på att vårda och behålla befintliga kunder och i vissa fall även stötta kollegor med individrådgivning på större bolag. Du analyserar och identifierar kunder i syfte säkerställa att våra kunder är rätt försäkrade utifrån behov och förutsättningar (ex; rätt nivå på försäkringslösningen, uppdaterade löner och sparande). Du bygger din egen kundportfölj, skapar idéer om bästa kundvård och säkerställer att kunden får ta del av hela vårt totala erbjudande (Sak, Liv, Bank). Dina kundmöten kommer främst bestå av telefon-, onlinemöten och möten på kontoret. I uppdraget utvecklar du och bygger nya kundrelationer med stöd av Länsförsäkringars välkända varumärke och kundbas inom främst liv men även på sikt Sak och Bank samt genom referensförsäljning. 

Har du ett stark driv att vilja leverera resultat, är nyfiken, gillar högt tempo och att verka i en miljö där du får vara med och påverka din vardag utifrån kund- och affärsnytta så kommer du definitivt trivas hos oss.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som:

  • Har diplomutbildning inom företag liv eller motsvarande med minst 2 års erfarenhet från försäljning av liv & tjänstepensionsrelaterade produkter.
  • Behärskar placeringsrådgivning och utbetalningsrådgivning.
  • Har ett gott självledarskap, ett starkt eget driv i att skapa, etablera och behålla starka kundrelationer genom att överträffa kundernas förväntan.
  • Har mycket god förmåga att identifiera, strukturera och göra avslut på affärsmöjligheter utifrån kundbehov. 
  • Tycker om att arbeta i team, har en god kommunikativ förmåga och socialkompetens likväl som att arbeta självständigt.


Vi hoppas komma i kontakt med dig som känner igen dig i rollbeskrivningen så att vi närmare får presentera Länsförsäkringar Stockholm som arbetsgivare och de utvecklingsmöjligheter som finns inom vår organisation.

Placering av tjänsten kommer vara på vårt huvudkontor i Solna/Frösunda. Du rapporterar till Malin Stenberg, Försäljningschef Liv & Pension.

Information och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Stenberg (tel. 072-219 86 58), Försäljningschef Liv & Pension. Facklig representant för Forena är Samara Wardi, (tel. 08-562 869 67).
Intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot din ansökan senast den 28 juni. 

 

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.

Stockholm
c8c9c331 (anges alltid vid ansökan)
2021-06-11