Skadereglerare
Länsförsäkringar Stockholm
Skadereglerare Motor

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och vägen dit går genom att bevisa fördelarna med att vi kan den här staden och att vi enbart jobbar för Stockholmarnas bästa. En resa som börjar på hemmaplan – och det är där du kommer in.

Arbetet

Inom enheten Motorskador ligger fokus på att initiera och effektivt utföra skadereglering. Som skadereglerare på Motorskador är du bolagets kontaktperson gentemot de kunder som anmäler trafik- och kaskoskador. Vi hanterar både privat- och företagskunder, vilket innebär stor spridning på fordonstyper så som tunga lastbilar, personbilar och entreprenadmaskiner. I arbetet ingår att utföra vållandebedömningar, tolka gällande försäkringsvillkor samt lagar och praxis. Du arbetar mot uppsatta kvalitets- och resultatmål. På Motorskador arbetar vi med att ge våra kunder bästa möjliga service utan att ge avkall på effektivitet, och vi sätter en ära i att varje dag leverera mervärde för våra kunder.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi ser att du har en relevant utbildning, minst gymnasiekompetens, med erfarenhet av att jobba med och ha kunskaper inom motorförsäkring. Erfarenheter inom skadereglering är ett krav. Du är en person som är van att fatta snabba beslut och tycker om ett högt arbetstempo. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har därmed god förmåga att hålla ordning på ett stort arbetsinflöde. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga och en vana att förhandla och argumentera på ett ödmjukt sätt i både tal och skrift.

Varje kundkontakt är unik och därför söker vi dig som drivs av att ge kunden ett professionellt, serviceinriktat och engagerat bemötande. Att ta egna initiativ ser du som självklart och du motiveras av att kunna påverka och du vill vara delaktig på resan med att ro iland vår vision att göra Länsförsäkringar Stockholm till stockholmarnas mest omtyckta företag. Du kan identifiera dig med våra ledstänger pålitliga, enkla och nära. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du är förändringsbenägen, ödmjuk och har ett öppet sinne.

Information och ansökan

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Gustav Frisk, Chef Motorskador tel. 08-562 876 17 alternativt gustav.frisk@lansforsakringar.se. Facklig kontaktperson för Forena är Åsa Nelander, tel. 08-562 882 02 och för SACO Isabel Arvidsson Ramning, tel. 08-562 869 74. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, men senast den 7 juli 2021.

Stockholm
100ab9c9 (anges alltid vid ansökan)
2021-06-10