Kundtjänstmedarbetare
Crawford & Company (Sweden) AB
Vi söker nu flera Kundtjänstmedarbetare

Vi söker nu flera kundtjänstmedarbetare till vår skadeavdelning. Du kommer vara en del av vår TPA avdelning med ett team på 18 personer.

Om tjänsten: Vi söker positiva och drivna kundtjänstmedarbetare. Du är van att organisera, strukturera och drivs av att arbeta med service. Du har god datorvana är orädd för att svara i telefonen och har förmågan att snabbt navigera dig mellan olika skadesystem. Hos oss är det viktigt att du har lätt för att anpassa dig och tycker det är kul med nya utmaningar!

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en timanställning med möjlig förlängning. Tjänsten innebär ett självständigt arbete med varierande arbetstider, vardagar inklusive kvällar och helger.

Vem söker vi? Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad och är en lagspelare. Du sätter alltid kunden i fokus, är kommunikativ, noggrann och har ett förtroendeingivande sätt.

Krav:

  • God IT-vana
  • Goda IT-kunskaper (Word, Excel, Outlook)
  • Flytande i Svenska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning

Inget krav på att du tidigare arbetat som skadereglerare, men relevant erfarenhet är meriterande.

Ort: Hemifrån eller på något av våra fyra kontor.

Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag är den 30 juni, men vänta inte med att söka, urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

För information: För frågor kontakta tillsättande chef Emma Buskas Ljunggren. Emma.buskas-ljunggren@crawco.se mobil: 072 070 69 45 alternativt Carl-Johan Klint på carl-johan.klint@crawco.se 070 855 29 16

Fackliga representanter: Johan Bendelius, johan.bendelius@crawco.se 010 410 70 18.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kort om oss:

Crawford & Company är världens största oberoende skaderegleringsbolag som är noterat på New York- börsen. Vi reglerar i princip alla skadetyper och segment. Våra uppdragsgivare är såväl svenska som utländska försäkringsbolag, förmedlare och captives.

Crawford är i grunden ett familjeägt bolag och familjen Crawford är fortfarande tre generationer senare aktiva i bolaget.

I Sverige har vi kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg och Malmö.

Stockholm, Göteborg, Malmö eller Sundsvall
emma.buskas-ljunggren@crawco.se
13485cc4 (anges alltid vid ansökan)
2021-06-07