Försäljningschef Förmedlad försäljning
Folksam ömsesidig livförsäkring
Folksam söker en försäljningschef inom förmedlad försäljning

Försäljningschefen för Förmedlad försäljning inom Folksam Liv har ansvaret för Folksams försäljning via förmedlare. I din organisation finns nio medarbetare som i huvudsak arbetar som kontaktpersoner till rådgivare och assistenter hos de förmedlare vi arbetar med.

Det här gör du som försäljningschef för Förmedlad försäljning på Folksam

Du har en central roll i att se till att vi når våra strategiska mål, och att bidra till att utveckla vår framtida distribution via förmedlare. Du leder eller deltar i olika uppdrag. Du har ett delegerat ansvar för försäljningsresultatet och rapporterar till chefen för Folksams Livs företagsaffär.

I dina huvudsakliga uppgifter ingår att:

  • Leda, coacha och utveckla dina medarbetare.
  • Målstyra och följa upp affärsplaner och strategier.
  • Själv skapa och bibehålla goda relationer med externa nyckelpersoner.
  • Omsätta erbjudanden och kampanjer.
  • Arbeta med aktiviteter för att uppnå god kundnöjdhet.
  • Driva och medverka i externa försäljningsevents.
  • Utveckla samarbeten och bidra i tvärfunktionell koordinering inom Folksam.

 

Är du en dokumenterat framgångsrik ledare med erfarenhet från fond- och försäkringsbranschen som brinner för att inspirera och utveckla dina medarbetare? Är du dessutom en erfaren säljare som drivs av att skapa nya kontakter och samtidigt nå uppsatta mål inom såväl volym som lönsamhet och effektivisering? I så fall vill vi att du söker tjänsten som chef för Förmedlad försäljning inom Folksam Liv.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har utbildning från universitet/högskola med inriktning ekonomi/juridik eller annan jämförbar erfarenhet. Du har erfarenhet som ledare med resultatansvar inom försäljningsverksamhet. Du har djup kompetens om marknaden som vi verkar på i form av kontaktnät, erbjudanden, marknader och målgrupper.

Som person är du affärsmässig och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du bär ett naturligt ledarskap och brinner för att coacha dina medarbetare. Du skapar engagemang och delaktighet såväl hos medarbetare som hos andra i din närhet. Du är handlingskraftig och angriper ditt arbete på ett strategiskt och strukturerat sätt.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar våra medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner. För att öka samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam: www.folksam.se/att-jobba-har.

Så här söker du jobbet 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag, men senast den 21 juni 2021. 

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Per Martinsson, chef Ao Livs företagsaffär, 070-831 62 50.

Fackliga representanter: Handels Maria Bolin 070-831 52 70, Forena Roger Vestin 076-125 30 64 och Akademikerföreningen Susanna Järnek 070-831 69 46.

Stockholm
1591c6ce (anges alltid vid ansökan)
2021-06-07