Motorskadereglerare
Svedea
Motorskadereglerare till Svedea

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring
Svedeas vision är att förändra försäkringsbranschen och vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet. Starkt bidragande till detta är vår företagskultur som är mycket tydlig. Medarbetarnas engagemang är också väldigt högt och vi har för andra året i rad tilldelats utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder inom kategorin fordonsförsäkring*.

Om tjänsten
På Svedea är kunden alltid i fokus och vi vill att alla kundmöten ska präglas av personlig service, snabbhet och expertkunskap. För att vi ska behålla förstaplatsen med Sveriges nöjdaste fordonsförsäkringskunder har du som motorskadereglerare en viktig roll att fortsätta leverera bra service under våra skaderärenden.

I rollen kommer du att:

 • Arbeta med inkommande skador gällande främst personbil, men även motorcykel, snöskoter och ATV
 • Självständigt hantera hela kedjan från anmälan till att skadan stängs samt säkerställa ett gott samarbete med verkstäder, handlare, leverantörer och andra försäkringsbolag
 • Ta egna beslut och kommunicera dessa mot kund och andra intressenter, både muntligt och skriftligt
   

Det är också viktigt att du håller dig uppdaterad om nyheter, produkter, villkor, instruktioner och försäkringslagar.

Din bakgrund
Vi söker dig som brinner för att göra skillnad och vill överträffa kundernas förväntningar. Att prioritera kunderna och vara angelägen om att de är nöjda är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du är en god lyssnare och kan kommunicera affärsmässiga beslut till kunderna på ett trevligt men tydligt sätt. 

Ytterligare viktiga egenskaper är att du organiserar och planerar ditt arbete väl. Samtidigt som du självständigt driver dina egna ärenden är det också viktigt att du kan vara flexibel gentemot kollegor och har en stark laganda.

Andra krav för tjänsten är att du:

 • Har en genomförd gymnasieutbildning
 • Har erfarenhet av att arbeta med service, inklusive kundkontakt och administration
 • Behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift
 • Har god telefon- och datorvana då de är dina främsta arbetsredskap
   

Har du tidigare arbetserfarenhet inom försäkringsbranschen och kunskap om våra produkter ser vi det som ett stort plus.

Om Svedea
På Svedea är energinivån hög och företagskulturen tydlig och djupt förankrad hos alla. Stämningen i företaget präglas av en stor gemenskap och öppenhet. Mer om vår kultur hittar du här. På Hammarstrandskontoret är vi ett tight litet team med 10 motorskadereglerare. Totalt på kontoret är vi 18 personer.

Så här rekryterar vi
Är det här jobbet för dig är det bäst att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag är 1/7. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen. Har du frågor om tjänsten eller processen kan du alltid kontakta rekryterande chef Mariska Ladan. Välkommen med din ansökan!

*Mätningen genomfördes av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) under hösten 2019 och 2020.

Hammarstrand
280a8c62 (anges alltid vid ansökan)
2021-06-04