Underwriter Företag Sakförsäkring
Länsförsäkringar Skåne Ömsesidigt
Underwriter Företag Sakförsäkring

Vill du vara en del av något större?
Länsförsäkringar Skåne är lite annorlunda. Vi ägs nämligen av våra kunder. Varje gång vi har kontakt med en kund, så pratar vi också med en av våra ägare. Det ställer lite högre krav än vanligt, men det är också det som gör det så roligt.

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. Du kommer ingå i arbetsgruppen Affärsservice Företag Sak. Här jobbar totalt 14 medarbetare i olika roller. Gruppen består av riskingenjörer, underwriters, affärsspecialister, systemspecialist, administratör och skadeförebyggare.

Vi söker nu ytterligare en underwriter med inriktning företag sakförsäkring, med placering på vårt kontor i Malmö.

Vi arbetar ständigt med processförbättringar både inom vår egen avdelning och som stöd till övrig verksamhet. Som medarbetare på Affärsservice är du delaktig i detta arbete och blickar hela tiden framåt på hur vi kan möta morgondagens utmaningar.

Beskrivning av rollen

Som underwriter jobbar du med riskbedömning och prissättning av komplexa företagsförsäkringar. Du är bollplank och stöd till våra säljare och mäklardisk, identifierar utbildningsbehov inom säljorganisationen samt planerar och genomför utbildningar.

I din roll som underwriter kommer du att vara en första kontakt där du dagligen tar emot offertunderlag och andra förfrågningar. Dina arbetsuppgifter kommer att vara kopplade till både ansvars- och egendomsrisker. Arbetet innebär ett nära samarbete såväl inom gruppen som mot andra delar av vår organisation, och för att trivas i rollen behöver du arbeta strukturerat och lösningsorienterat eftersom du kommer att fatta många och snabba beslut.  

Vem är du  

Du är affärsmässig, har ett starkt eget driv och har en god analytisk förmåga. Att fatta beslut som mottagaren kan uppleva negativa är något du är bekväm med. Du kommunicerar väl både i tal och skrift på ett sätt som skapar förtroende.

Du engagerar dig i dina arbetsuppgifter, har en hög personlig servicenivå och är van att jobba i ett högt och varierat tempo.

Du är lyhörd för affären och bolagets tillväxt och tar ansvar för att både du själv och Länsförsäkringar Skåne utvecklas i rätt riktning.

Kunskap och erfarenhet

Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete med företagsförsäkring, antingen med inriktning inom ansvars- eller egendomförsäkring.

Det är meriterande om du har en högskoleutbildning inom juridik eller annan relevant akademisk utbildning.

Meriterande är också IFU Sakförsäkringsdiplom eller UW-utbildning.

Ansökan

Urval kommer ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 27 juni.

Vill du veta mer

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Affärsservice Företag Sak, Johanna Hasselquist, tel. 076-773 85 27.

Facklig kontaktperson för Forena är Michel Gullstrand, tel. 040-633 86 84.
HR Git Ström; git.strom@lansforsakringar.se

Välkommen med din ansökan!

Malmö
80e980e7 (anges alltid vid ansökan)
2021-06-03