Byggskadereglerare
ICA Försäkring AB
Byggskadereglerare till ICA Försäkring

Välkommen till oss på Skadeavdelningen för Boendeförsäkring, där vi nu söker en byggskadereglerare som ska vara med och utveckla skadefunktionen och bidra till att ICA Försäkringars kunder får ett personligt och professionellt bemötande! Gillar du som oss att få vara med och göra skillnad, är du lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga? Då kommer du trivas som skadereglerare i vårt härliga team!


Det här är ditt blivande jobb

Rollen som byggskadereglerare innebär att du kommer hantera nya och pågående ärenden per telefon och e-post för att sedan driva vidare ärendet. Du kommer främst att hantera byggskador såsom t ex. vatten- och brandskador, men även andra skador såsom maskinskador och företagsskador kan förekomma. Du kommer följa kunden genom hela skadeprocessen, från det att du registrerar skadan till att ett beslut fattas. Det innebär att du kommer administrera skadan, fastställa skadeorsak och omfattning, tolka villkor samt på ett informativt och kundfokuserat sätt lämna besked till kunden.

Tjänsten kommer att tillsättas på vårt nybyggda kontor Stockholm.


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har jobbat som byggskadereglerare i minst tre år, och har vi tur så har du även jobbat i byggbranschen. Tidigare erfarenhet av Meps 2.0 och viss skadereglering av företagsskador är meriterande.

Som person är du strukturerad, effektiv och känner en hög grad av ansvarstagande i din yrkesroll. Du är lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och är van vid att ge en fenomenal service till kunderna. Du driver din egen utveckling, omvärldsbevakar och visar snabb förståelse av ny information. Du har också en förmåga att samla heltäckande information för att stödja beslutsfattande.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Snarast

Kontaktperson och rekryterande chef
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Ullmark, Skadechef, Boendeskador. Telefon: 010- 422 15 57 E-post: bjorn.ullmark@ica.se.

Sista dag för ansökan
2021-05-31, men vi kallar löpande till intervju så vänta inte med att skicka in din ansökan via ansökningslänken.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

Stockholm
15d7dc9a (anges alltid vid ansökan)
2021-05-04