Business Support & Claims Medarbetare
Aon
Aon Affinity söker förstärkning till teamet Business support and Claims

Aon Affinity är affärsområdet vars uppdrag är att hjälpa våra kunder att stärka lojaliteten till sina kunder eller öka intjäningen genom att skapa mervärde i form av trygga och smarta försäkringslösningar. Affinity betyder samhörighet vilket speglar den ambition vi har om nära samarbete och det verkliga värdet vi vill tillföra våra kunder.

Inom Aon Affinity arbetar vi med flera typer av försäkringsprodukter, såsom allriskprodukter, motorförsäkring och betalskydd. Våra uppdragsgivare är företag med höga krav på proaktivitet, kompetens och engagemang i risk- och sakförsäkringsfrågor.

Om tjänsten

För att leverera våra tjänster krävs service och försäljningskunniga personer som via telefon som främsta verktyg bemöter och hanterar våra kunders ärenden. Du kommer primärt att hantera inkommande ärenden via telefon och mail.

Tjänsten utgör en tillsvidareanställning och du kommer att arbeta på vårt kontor beläget på Valhallavägen 117H i Stockholm. Under rådande omständigheter arbetar vi dock hemifrån.

Dina arbetsuppgifter

  • Huvudsakligen hantera inkommande samtal och mail.
  • Reglering och hantering av skadeärenden.
  • Post och dokumenthantering.

Din profil

Som medarbetare i teamet Business support and Claims behöver dina erfarenheter, kompetenser och kvalifikationer vara:

  • Utmärkta kunskaper i svenska, både tal och skift.
  • Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.
  • Du kan hantera kunder på ett representativt och säljande sätt.
  • Förmåga att lyssna och förstå kunders behov via telefon och mail och att ibland kunna fatta snabba beslut.
  • Utmärkt samarbetsförmåga.

Som person är du självgående och proaktiv i att hitta lösningar som ligger i linje med företagets mål. Du ser lösningar hellre än problem och du bidrar till en positiv och engagerad arbetsmiljö. Du är prestigelös och initiativtagande, samt ser vad som behöver göras och är beredd att hoppa in där det behövs.

Om du tar med dig din vilja till jobbet som främsta verktyg så kommer du passa väl in i vårt team.

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning om 6 månader

Startdatum: Omgående

Intresserad? Ansök nu!

Urvalet kommer att ske löpande och vi ber dig därför registrera din ansökan snarast möjligt via ansökningslänken nedan, dock senast 2021-06-03. Om du har några frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Petter Eirefors, Head of Affinity, på e-post: petter.eirefors@aon.se . Välkommen med din ansökan!

Stockholm
2d9a93a4 (anges alltid vid ansökan)
2021-05-04