Handläggare
Movestic Livförsäkring AB
Drivande handläggare inom pensions- & kapitalförsäkring

På Movestic står vi aldrig stilla och för att vi ska ligga i framkant håller vi högt tempo och hög kvalitet i allt vi gör. Vi vill hjälpa våra kunder att ta välgrundade beslut rörande tjänstepension, sparande och försäkringar för livet och hälsan. Vi vill ge varje kund de bästa ekonomiska förutsättningarna – nu och i framtiden.
 

Dina ansvarsområden

Till vår avdelning Kund- & Förmedlarservice söker vi nu dig som vill arbeta med handläggning av vår försäkringsaffär. Tyngdpunkten ligger på pensions- och kapitalförsäkring, men du kommer även i kontakt med vårt riskförsäkringserbjudande. Du hanterar olika typer av handläggningsärenden som t.ex nyteckning, ändringar, pensionsutbetalningar och flytt av pensionskapital. Dessutom ansvarar du även för att övervaka vissa administrativa flöden av mer teknisk karaktär.

Som handläggare är du också administrativt kompetensstöd åt våra försäkringsdistributörer, dina kollegor på avdelningen och gentemot andra enheter på Movestic, som t.ex. IT-, ekonomi-, juridik- och produktavdelningarna.

I den här rollen får du även ett ägandeskap för något av de handläggningsområden som du arbetar med. Du håller ihop de administrativa rutinerna, ansvarar för rutindokumentation, utbildar kollegor och håller ett öga på ärendeinflöden och deadlines. Vidare driver du proaktivt den administrativa optimeringen av ”dina” processer framåt – hela tiden med kund- och affärsnyttan i blickfånget.
 

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har flera års erfarenhet inom handläggning och administration av pensions- och kapitalförsäkring (företags- och privatägd). Du har bred förståelse för, och kunskap inom, tjänstepensionsområdet. Det är meriterande om du även har arbetserfarenhet inom riskförsäkring.

Du kommer att arbeta med kvalificerad handläggning vilket kräver att du är noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och håller hög kvalitet i ditt arbete. Du eftersträvar en hög service- och leveransnivå och tycker om att arbeta med problemlösning. Då du löpande hanterar olika typer av ärenden är det viktigt att du har god förmåga att växla mellan olika handläggningsområden och stimuleras av att lära dig nytt, tillägna dig ny information och av att sätta dig in i nya områden.

Hos oss får du bidra med idéer och förslag för arbetsrutiner och processer. Därför är det viktigt att du ser utvecklingspotential och kontinuerligt vill vara aktiv och drivande i arbetet för att ytterligare öka serviceupplevelsen för våra kunder och försäkringsdistributörer. Som medarbetare är du är engagerad, initiativtagande och drivs av att ha handlingsutrymme och ansvar. Erfarenhet av försäkringssystemet INCA är meriterande. Goda Office-kunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i skrift rundar av din profil.

Kanske är just du vår nya arbetskamrat på huvudkontoret på Tegnérgatan 2A i centrala Stockholm? Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm
b2296577 (anges alltid vid ansökan)
2021-04-28