Account Executive
Aon
Account Executive till Aon

Vill du utveckla dina kunder inom företagsförsäkring samtidigt som du tar ett brett ansvar för din kund och dennes riskportfölj? Då har vi jobbet för dig!

Sök rollen som Account Executive på Aon idag!

Om Aon

Aon är ett kunskapsföretag med global styrka och en starkt kundfokuserad företagskultur som arbetar med riskhantering, rådgivning inom pensioner och förmåner, återförsäkring, bedömning och utveckling av talanger samt anpassade försäkringslösningar för större företag. För dig som drivs av entreprenörskap och tror på affärsmässighet och teamwork finns ett utvecklande arbete i en stimulerande internationell atmosfär. Du kommer vara en central del i att vara med och leverera bredden av Aons portfölj till våra kunder. Aons övergripande affärsidé är att vara den främsta partnern till företagskunder när det gäller ”risk och personal”.

Om rollen

Som Account Executive vill vi att du ska vara den som kan din kund och dennes behov bäst. Du kommer att vara ytterst ansvarig för kundens kommersiella riskförsäkringar. För att kunna leverera de bästa lösningarna till kunden ska du även ha ett genuint intresse för att hela tiden utveckla dina kunskaper kring Aons produkter och tjänster (AonIQ). Du kommer agera som en projektledare och vara med och strukturera tillvägagångssätt samt introducera nya lösningar för kunden. En annan viktig del i rollen är att ha en förståelse för försäkringsmarknaden och de förändringar som sker inom den. Att ha ett nära samarbete med försäkringsbolag och att vara aktiv inom branschen kommer vara avgörande för att lyckas i rollen.

I rollen som Account Executive ansvarar du för att dina kunders förväntningar möts eller överstigs genom vår arbetsmetodik Client Promise. Den bygger på fem löften till kunden – partnerskap, expertis, innovation, excellence och resultat. Dessa löften byggs på hur varje unik kund definierar dem. Därför strävar vi efter att skapa ett starkt partnerskap tillsammans med kunden där vi levererar skräddarsydda och anpassade lösningar för kundens unika profil.

Din profil

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning och arbetslivserfarenhet från försäkringsbranschen. Som Account Executive har du en god kommunikationsförmåga på svenska och förväntas behärska engelska i tal och skrift. Kunskap om internationella försäkringsprogram är ett plus då flera av våra uppdrag kräver internationell koordination.

Som person har du en hög grad av social kompetens, trivs med inslag av analytiskt arbete, vill alltid överträffa uppdragsgivares förväntningar samt tycker om att arbeta i team.

Viktiga personliga egenskaper:

  • Driven och engagerad
  • Besitter en hög grad av social kompetens
  • Trivs med inslag av analytiskt arbete
  • Trivas i ett högt tempo och samtidigt klara av att hålla givna tidsramar och deadlines
  • Prestigelöst stötta olika personer i försäkringsuppdrag, med försäljning och administrativa uppgifter


Vi erbjuder

Vi på Aon tar hand om och satsar på vår personal, exempelvis arbetar vi ständigt med utbildning och utveckling tillsammans. Hos oss får du möjligheten till att bredda dina kunskaper inom risk- och försäkringslösningar. Du får samtidigt möjlighet att skapa ett internationellt nätverk då du dagligen har kontakt med kollegor runt om i världen.

Ett mångsidigt och utmanande jobb i en innovativ och internationell organisation med goda möjligheter för personlig och professionell utveckling där du blir en del av ett härligt team med kompetenta kollegor. Vi är stolta över att ha en platt organisationsstruktur och en inbjudande arbetsmiljö med öppen dialog och stark gemenskap. Vår kultur kännetecknas av professionalism, höga ambitioner och en god atmosfär. Vi är placerade i fina lokaler på Valhallavägen i Stockholm. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Intresserad? Ansök nu!

Urvalet kommer att ske löpande och vi ber dig därför att registrera din ansökan snarast möjligt via vår hemsida www.aon.se (gå in under ”Om Aon Sweden”/Arbeta på Aon).

Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Helén Kylås | Director, Head of Commercial, Aon Valhallavägen 117H | m +46 708 68 40 28

Stockholm
30a258d9 (anges alltid vid ansökan)
2021-04-28