Personskadespecialist
Mavera
Personskadespecialist till Mavera, Stockholm

Personskadespecialist till Mavera

Vill du vara med på en spännande resa och vara en viktig del i vårt arbete för en rättvis och effektiv personskadereglering? Nu söker vi en personskadespecialist till vårt svenska kvalitetsteam.

 

Om oss

Mavera är ett insurtech-företag. Vi är övertygande om att alla har rätt till en rättvis och effektiv personskadereglering. Genom vårt beslutsstödsystem får våra kunder tillgång till information, data och medicinsk rådgivning, samlat på en plats. Det är så vi möjliggör välgrundade beslut.

Bland våra kunder räknas Nordens ledande försäkringsföretag, advokatbyråer och myndigheter.


Vi erbjuder

  • Ett stabilt men spännande företag i ett expansivt skede
  • Trevliga och erfarna kollegor där det är högt i tak i diskussionerna
  • Möjlighet att påverka och driva utvecklingen framåt i Maveras kvalitetsarbete
  • En öppen arbetskultur, kännetecknad av driv, engagemang och gemenskap
  • Ett stimulerande arbete med breda kontaktytor

 

Om arbetet

Som personskadespecialist hos Mavera ingår du i vårt kvalitetsteam. Du hjälper till att identifiera kvalitetsförbättringsområden, driva förbättringsåtgärder samt följa upp effekterna av åtgärderna. I arbetet ingår löpande granskning av försäkringsmedicinska ärenden och kontakt med medicinska rådgivare och handläggare. Kvalitetsteamet ansvarar även för utbildning och stöd för de medicinska rådgivarna i form av t ex workshops och seminarier. Personskadespecialisterna i teamet har ett nära samarbete och god dialog både inom gruppen och med övriga delar av organisationen.

 

Vem är du?

  • Du har bred och gedigen erfarenhet inom personskadehantering, gärna god erfarenhet av sjuk- och olycksfallsförsäkring, och ett intresse för försäkringsmedicin.
  • Du är väl förtrogen med aktuella regelverk och skulle känna dig trygg i att ta fram pedagogiskt utbildningsmaterial och utbilda andra i försäkringsmedicinska frågeställningar, ibland live och ibland via video, text eller nya stödfunktioner i systemet.
  • Du är en god kommunikatör i både tal och skrift, har lätt för att bygga relationer och trivs i en roll med breda kontaktytor.
  •  Du är van vid att arbeta datadrivet med kvalitetsuppföljning och har erfarenhet av att arbeta med förbättring av processer och metoder. Erfarenhet av digitaliserings- eller automatiseringsprojekt är meriterande då vi löpande ser över våra arbetssätt och system.
  • Som person är du driven, strukturerad, noggrann, nyfiken och engagerad.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Övrig information

Omfattning: Heltid

Vi kontaktar kandidater löpande.

Om du har frågor om tjänsten kontakta Head of Operations, Sara Wejdenstolpe, 070-140 90 77

Stockholm
jobba@mavera.com
893570e2 (anges alltid vid ansökan)
2021-04-19