Gruppchef Personskador/Sjuk- och Olycksfallsskador
Länsförsäkringar Skåne Ömsesidigt
Gruppchef Personskador/Sjuk- och Olycksfallsskador

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.


Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet
 

Vi söker nu dig som vill leda och utveckla en av våra grupper inom Skador mot att bli ”Världens mest kundorienterade bolag inom bank och försäkring”


Ditt huvuduppdrag blir att leda din grupp bestående av ett antal medarbetare inom skadeorganisationen. Du kommer att få det operativa ansvaret för gruppen och detta inkluderar både personal- och resultatansvar.

I rollen som gruppchef inspirerar, leder, coachar och utvecklar du dina medarbetare. Tillsammans med din närmaste chef sätter du mål för gruppen och ansvarar för att dessa bryts ner på individnivå.

Kunden är vårt främsta fokus. För att få de mest nöjda kunderna på marknaden, måste vi ha de mest engagerade medarbetarna. Alla människor behöver bli sedda, få feedback, utvecklas och känna att det arbete som de gör har stor betydelse, vilket blir ditt uppdrag i denna roll.

Vi arbetar aktivt med att utveckla våra processer, vilket även det blir en del av ditt uppdrag.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk examen eller annan relevant utbildning för tjänsten. Du har chefserfarenhet med vana att leda i förändring och är duktig på att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Vidare har du erfarenhet av skadereglering. Erfarenhet av handläggning inom personskadeområdet är meriterande.

Vi söker dig som har lätt för att skapa relationer, anpassa dig till omgivningen samt vinna förtroende hos dina medarbetare och kollegor. Du gillar att vara nytänkande och kan se saker ur olika perspektiv. Du är strukturerad och har stort eget driv samtidigt som du har ett stort hjärta och engagemang som smittar av sig. Du skapar energi för dina medarbetare och de du samarbetar med samtidigt som du är resultatorienterad. Du motiveras av att coacha och utveckla dina medarbetare.

För att lyckas i rollen måste du kunna ställa krav, sätta mål och följa upp arbetet. Detta gör du utan att förlora din lyhördhet och ditt pedagogiska förhållningssätt gentemot dina medarbetare, kollegor och kunder. Det är också viktigt att du trivs med att arbeta i en förändringsbenägen organisation.

Kontaktinformation

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta chef Motor- och Personskador, Linda Nordberg Landgren 040-633 85 12. Kontaktperson för Forena är Björn Lindwall 046-433 80 68 och ansvarig HR är Kerstin Ericsdotter, kerstin.ericsdotter@lansforsakringar.se

Malmö
40885d2e (anges alltid vid ansökan)
http://www.lf.se
2021-02-19