Flera lediga tjänster
Eir Försäkring AB
Är det just dig vi söker?

Vi är Eir Försäkring: ett nytänkande skadeförsäkringsbolag. Våra ledord är att vara digitala, transparenta och ha effektiva processer. På det sättet utmanar vi den etablerade försäkringsmarknaden och skapar en ny lösning. Precis som bankerna har tvingats öppna sig mot tredje parts leverantörer jobbar vi helt enkelt för “open insurance”.

Under 2021 vill vi fördubbla vårt team och ser redan nu fram emot att lära känna ett helt gäng nya kollegor, med blandade kunskaper och erfarenheter! Fördelarna med att arbeta på ett växande bolag är att det finns möjligheter att anpassa sin roll - och definitivt att ta sig an nya utmaningar. Har du ett stort engagemang och vill brinna för det du spenderar dina dagar med? Då är det kanske just dig vi söker!

 

Vem är du?

Vårt försäkringssystem har vi byggt i Haskell - är du en stjärna på det? Hör av dig!

Har du ett sinne för siffror och processer? Bra, vi behöver stärka upp vår controlleravdelning!

Är du toppen på att förvalta partnerrelationer? Vill du bygga vidare på en karriär inom skadereglering? Älskar du att ge kundsupport i världsklass? Eller har du djup kunskap inom privatförsäkring som du gärna bidrar med?

Kort sagt: vi behöver växa i alla delar av vår organisation och letar efter rätt personer som vill vara en del av vår framgångssaga. 

 

Vi söker dig som är kommunikativ, flexibel och ser positivt på förändringar. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften. Det är självklart för dig att ta ett stort eget ansvar och att driva dina projekt självständigt. Vidare är du noggrann, strukturerad och har ett sinne för affärer. Du har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.

 

Vilka är Eir?

Hos oss är alla välkomna! Du kommer bli en del av ett ambitiöst, engagerat och glatt team i Stockholm som delar framgångar och motgångar med våra kollegor i grannländerna, för att tillsammans driva bolaget framåt. Något vi har gemensamt är att vi håller tummarna att vi snart får träffas lite mer på vårt kontor i centrala Stockholm.

 

Låter det intressant? Skicka in din ansökan snarast. Urval sker löpande. 

För frågor angående de lediga tjänsterna, vänligen kontakta oss på info@eirforsakring.se

Stockholm
info@eirforsakring.se
486908f0 (anges alltid vid ansökan)
2021-01-11