Personskadereglerare
Gjensidige Försäkring
Personskadereglerare till Gjensidige

Har du arbetat med personskadereglering på skadeståndsrättslig grund och/eller motorskadereglering och känner att det är dags att ta nästa steg? 
 

Om tjänsten

Dina främsta arbetsuppgifter blir att reglera skador på skadeståndsrättslig grund. Detta omfattar främst trafikskador i det akuta skedet. Vi servar kunder både på telefon och skriftligen, och att hålla korta svarstider och en hög servicenivå är en självklarhet. Avdelningen i Stockholm består idag av 17 engagerade medarbetare och vårt främst fokus är en kundupplevd kvalitet och vår målsättning är att kunden alltid ska känna att vi bryr oss.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av personskadereglering och/eller motorskadereglering. Personskadeavdelningen hanterar olika produkter varför det är viktigt att du är intresserad av att lära dig och även jobba med andra produkter inom personskador som patientskador, olycksfall mm.

 

Kundfokus är en självklarhet för dig och du trivs med att ha kundkontakt via telefon. Det är viktigt att du kan kommunicera professionellt och tydligt både i tal och skrift. Som person är du målfokuserad, engagerad och ansvarstagande. Du gillar struktur, och ordning och reda. Du har en positiv inställning som inspirerar andra kollegor i din närhet och som skapar goda samarbeten. Du räds inte att arbeta självständigt, ta egna initiativ eller ta tag i nya arbetsuppgifter. Du är prestigelös, och söker stöd och hjälp när det behövs.

 

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Josephine.Nedfors@gjensidige.se, +467333866752.

Stockholm
b16a22ee (anges alltid vid ansökan)
2021-01-04