Underwriter Företag Motor
Länsförsäkringar Skåne
Underwriter Företag Motor

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet

Vi söker nu ytterligare en Underwriter med inriktning Företag Motor med placering på vårt kontor i Malmö. 
Vi arbetar ständigt med processförbättringar både inom vår egen avdelning och som stöd till övrig verksamhet. Som medarbetare på Affärsservice är du delaktig i detta arbete och blickar hela tiden framåt på hur vi kan möta morgondagens utmaningar.

Som Underwriter Företag Motor har du tillsammans med avdelningen ett ansvar för affären inom Företag Motor och Lantbruk Motor. Du jobbar mot våra säljare och ansvarar för att bidra med råd och stöd vid införsäkring och uppföljning vid förfallodagar och mot vår mäklardisk för de kunder som går via mäklare. Du kommer att delta i det gemensamma arbetet i Länsförsäkringsgruppen med översyn av villkor och policys samt deltar i olika Motorforum inom gruppen. I arbetet ingår också att kalkylera premier och ta fram beståndsbudget för motoraffären. Du identifierar även utbildningsbehov i säljorganisationen som du planerar och genomför.

Vem är du  
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och alltid uppvisar ett gott kundbemötande. Du behöver vara noggrann och kunna arbeta strukturerat. Du har förmåga att se helheten, fånga upp behov och ta initiativ för att utveckla vår lönsamma affär över tid. Du ser värdet i att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att samarbeta och dela kunskap med dina kollegor. Du bidrar aktivt till att utveckla vår grupp och förstår vikten av att medverka till att skapa en god trivsel.
För att kunna prestera väl i den här rollen behöver du ha dokumenterad  erfarenhet från arbete inom Företag motor inom affär eller skador. Vi ser gärna att du har Diplomutbildning för UW Motor eller företagsförsäkring motor för säljare alternativt skaderådgivare.

Vilka är vi
Du kommer ingå i en arbetsgrupp under namnet Affärsservice Företag Motor och Lantbruk Sak. Här jobbar totalt tio medarbetare i olika roller. Gruppen består av Underwriters, Affärsspecialister, Försäkringsadministratör och Skadeförebygg.

Ansökan 
Urval sker löpande  och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 13 december.

Vill du veta mer 
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Affärsservice Företag Motor & Lantbruk Sak, Åsa Pauli, tel. 076-773 80 51
Facklig kontaktperson för Forena är Michel Gullstrand, tel. 040-633 88 67
Kontakt HR: Git Ström; git.strom@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö
13544e1c (anges alltid vid ansökan)
http://www.lf.se
2020-11-13