Underwriter Företag Sakförsäkring
Länsförsäkringar Skåne
Underwriter Företag Sakförsäkring

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet

Vi söker nu ytterligare en Underwriter med inriktning Företag sakförsäkring Egendom, med placering på vårt kontor i Malmö.

Beskrivning av rollen

Som Underwriter jobbar du med riskbedömningar och prissättning av företagsförsäkringar. Du tar fram och premieberäknar försäkringslösningar samt är bollplank och stöd till våra försäkringsförmedlare.  I din roll som Underwriter Egendom så kommer du sitta i fronten och dagligen ta emot offerter och förfrågningar från våra säljkanaler, vilket kräver ett nära samarbete med kollegor i hela bolaget. Du identifierar även utbildningsbehov samt planerar och genomför dessa.

Vem är du  

För att lyckas i den här rollen är du affärsmässig med ett starkt eget driv. Du har en god analytisk förmåga för att kunna ta snabba och korrekta beslut och är bra på att kommunicera, både i tal och skrift.

Du uppvisar stort engagemang och har hög personlig servicenivå mot din omgivning och du är bra på att skapa förtroendefulla relationer.  Du är lyhörd för affären och bolagets utveckling och tar ansvar för att både du själv och bolaget utvecklas i rätt riktning. Du är van att jobba under ett högt och varierat inflöde och stöttar gruppen genom att fördela inkommande offerter till våra Riskingenjörer samt våra större affärer till övriga Underwriter på Egendom.

För att kunna prestera väl i den här rollen behöver du ha dokumenterad erfarenhet av företagsförsäkring. Vi ser gärna att du även har IFU Sakförsäkringsdiplom, UW-utbildning och erfarenhet av att ha arbetat med ansvarsförsäkring.  Extra meriterande är om du har relevant akademisk utbildning.

Vilka är vi
På Affärsservice Företag Sak är vi 14 kollegor som arbetar med ständiga processförbättringar både inom vår egen avdelning och till övrig verksamhet.  Gruppen består av Riskingenjörer, Underwriters, Affärsspecialister, Systemspecialist, Företagsadministratör och Skadeförebyggare.

Som medarbetare på Affärsservice är du delaktig i detta arbete och blickar hela tiden framåt på hur vi kan möta morgondagens utmaningar.

Ansökan

Urval kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 13 december.

Vill du veta mer

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Affärsservice Företag Sak, Johanna Hasselquist, tel. 076-773 85 27.

Facklig kontaktperson för Forena är Michel Gullstrand, tel. 040-633 86 84.
Kontakt HR: Git Ström; git.strom@lansforsakringar.se

Välkommen med din ansökan!

 

Malmö
19b83a70 (anges alltid vid ansökan)
2020-11-10