Försäkringsadministratör
AmTrust Nordic AB
Försäkringsadministratör med analytisk förmåga

Arbetsuppgifter

En försäkringsadministratör hos AmTrust Nordic arbetar med rapportering, sammanställning av statistik och andra administrativa arbetsuppgifter. Vi hanterar premie- och skaderapportering och dessa behandlas, analyseras och rapporteras vidare inom koncernen. Rollen innebär mycket kontakt med våra olika partners men också att ha en nära dialog med andra AmTrust-kollegor från bland annat Dublin och Nottingham.

De löpande arbetsuppgifterna innebär:

  • Rapportering
  • Avstämning och analys i Excel
  • Uppföljning av utestående rapportering


Vi erbjuder dig

AmTrust Nordic etablerades 2005 och är ett bolag med mycket positiv tillväxt. Bolaget är specialiserat på affinityförsäkring, det vill säga skräddarsydda partnerdistribuerade försäkringar. Vi sitter i mycket attraktiva lokaler centralt i Stockholm och erbjuder en trevlig och flexibel arbetsplats.

Avdelningen består av fem administratörer där en arbetar med IT-administration och de resterande fyra arbetar med försäkringsadministration. Vi arbetar som ett ”multi skilled team” vilket innebär att vi strävar efter att upprätthålla ett jämnt arbetsflöde där samarbete och kommunikation är en viktig framgångsfaktor. Du själv kan vara med och påverka samt forma nya processer, då vi ständigt arbetar för att utveckla och effektivisera.

Erfarenheter

Vi söker dig med ett stort intresse för administration, du bör vara strukturerad, flexibel och initiativrik. Vi vill att du har minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, kan hantera stora mänger data i Excel (all vår administration sker i dagsläget i Excel) och är bekväm med att uttrycka dig på engelska i tal och skrift, då vi är en engelskspråkig organisation. Vi förutsätter att intresset för siffror och statistik är stort samt att noggrannhet och effektivitet är en självklarhet. Om du dessutom har en analytisk förmåga är du den vi söker.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då teamet är litet är samarbete och ödmjukhet viktigt för oss.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är ett vikariat på heltid i 12 månader med chans till förlängning alternativt övergå i en tillsvidareanställning för rätt person. Tillträde snarast möjligt och enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan på e-post med bifogat CV och personligt brev till rekrytering@amtrustgroup.com senast 2020-12-20. Märk din ansökan med ”Försäkringsadministratör”.

Vid frågor om tjänsten kontakta: Anna Bergkvist på anna.bergkvist@amtrustgroup.com eller på telefon 0735 19 38 27.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Generalagenten AmTrust Nordic AB etablerades 2005 och är ett helägt dotterbolag (till AmTrust International Underwriters DAC) inom den amerikanska försäkringskoncernen AmTrust. Vi är specialiserade på partnerdistribuerade försäkringslösningar inom bl.a. telekom, bank & finans, energi och retail. På global nivå är vi ca 8.000 anställda varav ca 50 anställda inom AmTrust Nordic med kollegor i Stockholm och Oslo.

Stockholm
rekrytering@amtrustgroup.com
7dbf4f0e (anges alltid vid ansökan)
2020-11-11