Skadereglerare
Svedea
Svedea söker två djurskadereglerare

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring
Svedea liknar inget annat bolag i försäkringsbranschen – vår vision är faktiskt att förändra den. Vår vision och vår företagskultur är styrande för allt vi gör och hjälper oss fatta rätt beslut – både i vardagen och i de stora strategiska frågorna. Vi bygger bolaget tillsammans och är därför väldigt noggranna när vi rekryterar nya medarbetare – vi vill att du ska göra skillnad.

Just nu söker vi två djurskadereglerare som delar vår passion för djur. Vill du jobba på ett bolag som inte är som alla andra och där din personlighet betyder lika mycket som dina formella meriter – då kan Svedea vara stället för dig.

Bli en del av vårt skadeteam
Du kommer att bli en del av vårt skadeteam som idag består av sex personer, inklusive en gruppchef. En gemensam nämnare för oss alla är att vi har en stor passion för djur. För oss är det viktigt att du känner arbetsglädje och trivs med dina kollegor. Bra gemenskap är en nyckel för att nå fortsatt framgång tillsammans.

Som skadereglerare på djurskadeavdelningen kommer dina arbetsuppgifter primärt bestå av att hjälpa våra kunder vars djur drabbats av en skada. Du kommer att ansvara för och följa med kunden genom hela skadeprocessen; från registrering av skadan till ett beslutstagande. Vi är ett företag som gillar utveckling och förbättring och ser gärna att du aktivt deltar och ger uttryck för dina idéer. 

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är:

  • Att delta i interna projekt och mässor
  • Att hjälpa vår kundtjänst med riskbedömningar
     

Utöver samarbeten internt med vår kundtjänst, säljare och andra skadereglerare kommer du även ha kontakt med veterinärkliniker, andra försäkringsbolag och olika myndigheter.

Det här förväntar vi oss av dig
Vi söker dig som delar vår passion för djur och genuint kan förmedla ditt intresse för våra kunder. Du värderar nöjda kunder högt och känner dig trygg med att ta egna beslut. På Svedea anser vi att bra kommunikation är en viktig del i en positiv kundupplevelse och du måste därför kunna uttrycka dig klart och tydligt såväl muntligt som skriftligt. Vi tror att du är en lagspelare som höjer den positiva stämningen på kontoret och har lätt för att skapa nya relationer. Slutligen är struktur och ordning något som faller sig naturligt för dig.  

Andra krav för tjänsten är att du:

  • Har en avslutad gymnasieutbildning
  • Har tidigare arbetserfarenhet inom djursjukvård eller skadereglering
  • Känner dig trygg med att tolka och läsa journaler
  • Behärskar svenska obehindrat och kan uttrycka dig på engelska i såväl tal som skrift
     

Har du en djursjukvårdsrelaterad utbildning eller har jobbat specifikt med djurskadereglering ser vi det som meriterande.

Det här kan du förvänta dig av oss
Du kommer till en arbetsplats där energinivån är hög och företagskulturen tydlig och djupt förankrad hos alla. Centrala värden på Svedea är passion, att utmana, att förenkla, att reflektera och att alltid se kunden. Stämningen på kontoret präglas av en stor gemenskap och öppenhet. Mer om vår kultur hittar du här.

Vi är drygt 170 medarbetare och växer stadigt. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor som är lokaliserat på Kungsholmen. Här sitter vi högst upp i nyrenoverade lokaler med utsikt över centrala Stockholm. Med SATS i huset är det enkelt att få in träningen i vardagen. Hälsa och välmående är viktigt för oss och därför erbjuder vi våra anställda 5 000 kronor i friskvårdsbidrag. Tjänsten är en heltidstjänst och våra arbetstider är vanliga kontorstider måndag till fredag.

Så här rekryterar vi
Känner du att du har rätt personlighet och att tjänsten passar dig är det bäst att du skickar in din ansökan omgående, dock senast 8/11. På Svedea arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen.

Har du frågor om tjänsten eller processen kan du alltid ringa eller mejla till ansvarig chef Mikael Mouton, mikael.mouton@svedea.se, 076-697 52 92.

Stockholm
4c2c676d (anges alltid vid ansökan)
2020-10-05