Skadereglerare inom Resa & Överfall
Moderna Försäkringar
Skadereglerare inom Resa & Överfall

Har du tidigare erfarenhet av försäkringar, är duktig på att fatta beslut och strävar alltid efter att skapa en god kundupplevelse? Då tror vi att du hade passat perfekt som skadereglerare hos oss!

Om rollen
Som skadereglerare inom Resa och Överfall ansvarar du för hela kundupplevelsen från att ta emot och registrera skador till att fatta beslut i skadeärendet. Du har också ansvaret för att genomföra eventuell utbetalning av ersättning till den skadedrabbade kunden. Tjänsten innebär stort eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor och praxis.

Du blir en del av vårt ambitiösa team som arbetar med Resa och Överfall med kunniga kollegor som alla brinner för det dagliga kundmötet. Du jobbar tillsammans med andra skadereglerare samtidigt som du har en nära kontakt med vår avdelning för kundservice och med andra skadeavdelningar.

Tjänsten är placerad i på vårt kontor i Malmö. I nuläget sker arbetet både på distans och på kontoret.

Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och ett stort intresse för försäkringar. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Resa- och Överfallsskador samt har erfarenhet av försäljning av försäkringar.

Du är som person är:
• framåt, engagerad och målfokuserad
• duktig på att samarbeta samtidigt som du kan driva ditt eget arbete självständigt
• analytisk och har förmågan att fatta snabba beslut.
• duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt och har ett tydligt kundfokus

Intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader. Start enligt överenskommelse under hösten 2020. Kontoret är beläget i Malmö. Frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Edman, Chef Egendom & Resa, Privatskador, 070 - 966 16 28. Facklig representant är Elias Bakk 070 - 073 68 54.

Vi vill ha din ansökan senast den 25 oktober.

Malmö
106b79b5 (anges alltid vid ansökan)
2020-10-02