Senior byggskadereglerare
Moderna Försäkringar
Senior byggskadereglerare

Är du en erfaren byggskadereglerare och vill bli en nyckelspelare i vårt utvecklingsarbete kring byggskador? Vi letar efter dig som är engagerad, analytisk och vill vara med och bygga upp vårt nya kompetenscenter i Malmö!

Om rollen

Vi utvidgar kompetenserna inom byggskador och stärker teamet i Malmö med en specialist inom byggskador med syftet att skapa ett kompetenscenter. Det ger goda möjligheter att förbättra hela byggskadeprocessen, från det att en skada anmäls till dess att skadan är avslutad. ​Du blir en nyckelspelare i vår fortsatta utveckling inom Bygg.​

I rollen som byggskadereglerare arbetar du med en mix av enklare och mer komplexa ärenden. Det innebär att du kommer ansvara för hantering av skador start till slut tillsammans med våra avtalspartners. I dina uppgifter ingår även att föreslå och implementera processförbättringar för byggsegmentet. Du ska även bidra med kompetens i utvecklingsarbetet och genom att driva komplexa skador inom privatområdet.

Du ingår i ett team med kollegor som alla tar stort individuellt ansvar och som skapar segrar tillsammans. Du blir en viktig partner till avdelningschefen och har ett nära samarbete med våra samarbetspartners.

Din placeringsort är Malmö men du kommer att ha kontaktytor över hela landet. Vi tillämpar för närvarande distansarbete vilket främst innebär digitala kontakter och möten.

Din Bakgrund:

Vi söker dig som är erfaren byggskadereglerare och gedigen kunskap och erfarenhet inom byggsegmentet och branschregler. Du har erfarenhet av att hantera komplexa och stora skador inom detta segment och van vid att driva projekt.

Du som person:

  • Är analytisk och har en förmåga att fatta beslut. Du har lätt för att prioritera och få saker gjorda, är aktiv och drivande.
  • Är duktig på att kommunicera, pedagogisk, lyhörd och bra på att finna goda lösningar
  • Har en stark känsla för service och inser vikten av rådgivning. Du är en lagspelare, med fokus på gemensamma framsteg.
  • Är strukturerad och målinriktad


Intresserad

Vill du veta mer kontakta Angelica Casny, chef Byggnad, 076-882 41 33. Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54.

Tjänsten är en heltidsanställning med provanställning på 6 månader och kontoret är beläget i Västra Hamnen, Malmö. Tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan vill vi ha senast den 31 oktober 2020.

Malmö
641d5a69 (anges alltid vid ansökan)
2020-09-28