Senior Ansvarsskadereglerare
Trygg-Hansa
Senior Ansvarsskadereglerare

Är du vår nya teammedlem som gillar att jobba med ansvar- entreprenad- och konsultansvarsskador?

Som senior skadereglerare hos oss på Trygg-Hansa tillhör du ett team på 15 personer och en chef. Avdelningen hanterar ansvar- rättsskydds- och transportskador för våra företagskunder. Vi är i blandad ålder och erfarenhet och sitter tillsammans i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Detta kommer du att göra
Som skadereglerare hos oss kommer du att självständigt och tillsammans med kollegor reglera de mer komplexa ansvarsskadorna för Trygg-Hansas företagskunder. I detta segment ingår även entreprenad- och konsultansvarsskador.

Du kommer ansvara för:

  • hela skadeprocessen; från utredning av försäkringsomfattning -och skadeståndsskyldighet till slutreglering,
  • kontakter med flera olika parter kopplat till dina ärenden; både internt och externt,
  • deltagande på kundmöten för enskilda kunder,
  • tillsammans med övriga teamet driva utvecklingen inom ansvarsskaderegleringen framåt.
     

Du kommer även ha kontinuerlig kontakt med mäklare samt vår skadejuridik- och
underwritingavdelning.

En förväntan är även att du som senior skadereglerare delar med dig av din kunskap och vägleder dina mindre erfarna kollegor.

Din erfarenhet
För att lyckas i rollen ser vi att du som söker tjänsten har juristexamen och minst fem års erfarenhet av ansvar- och entreprenadsskadereglering hos försäkringsbolag och/eller skaderegleringsbyrå. Har du även erfarenhet av konsultansvarsskador är det meriterande.

Du ska även behärska engelska flytande i tal och skrift då vi är en del av RSA Insurance Group.

Vem är du?
Du har ett intresse för skadeståndsrätt, är lösningsorienterad och kan fatta självständiga beslut. Dessutom har du ett professionellt bemötande så att våra kunder upplever en enkel och smidig skadehantering samtidigt som de känner att vi genuint bryr oss.

Det är även viktigt att bibehålla vår goda teamkänsla, och detta är något som du aktivt bidrar med genom din positiva inställning och viljan att lära och dela med dig av dina erfarenheter. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder och samarbetspartners.

Du tilltalas av att arbeta på ett stort företag med många utvecklingsmöjligheter.

Vad erbjuder vi?
Hos oss kommer du in i ett härligt gäng, med högt arbetstempo, hög arbetsmoral och som trivs på arbetsplatsen.

Vi arbetar självständigt med stort eget ansvar, men stöttar och lär oss av varandra hela tiden. Detta, tillsammans med att du kommer hantera våra komplexa ansvars- och entreprenadskador kommer göra att du hela tiden utvecklas som skadereglerare. Dessutom har du förmånen att utveckla dina mindre erfarna kollegor samt utbilda kunder och samarbetspartners. Möjligheterna är stora på ett stort företag som Trygg-Hansa!

Ansökan och frågor
Är du den vi söker? Då är du välkommen att skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 2020-10-04. Vi kommer att hålla intervjuer löpande.   

Om du har frågor är du välkommen att kontakta anställande chef Helén Frömyhr via mail helen.fromyhr@trygghansa.se eller på 070-168 20 98.

Fackliga representanter
SACO; Lena Darin, tel: 070-168 28 44 och
Forena; Christer Bjellert, tel: 070-168 28 06

Om oss 
Trygg-Hansa är ett av Sveriges största sakförsäkringsbolag med en årspremievolym på runt tio miljarder SEK och cirka 1600 medarbetare. Trygg-Hansa är ett helägt dotterbolag till danska Codan och ingår i den internationella försäkringskoncernen 
RSA. Vi erbjuder försäkringar för både företag och privatpersoner och är marknadsledande inom barnförsäkringar.
 

Trygg-Hansa har ett starkt samhällsengagemang och jobbar med skadeförebyggande arbete för att försöka undvika att människor råkar ut för skador och olyckor. Som ett led i detta samarbetar vi exempelvis med SLS för att stärka vattensäkerheten i Sverige och med BRIS för att tillsammans med dem lyfta frågan kring psykisk ohälsa för unga. Du som anställd har också möjlighet att ägna två arbetsdagar per år till ideella uppdrag. 

Hos oss är alla viktiga och vi inser betydelsen av att ha en blandad personalstyrka. Vi ser att olikheter i våra grupper skapar en bättre arbetsmiljö och ger ökad kreativitet och engagemang hos våra medarbetare. Vi tycker därför att det är viktigt att främja innovation och lärande genom olika perspektiv och tillvarata de bästa resurserna både internt och på marknaden, detta för att spegla samhället och våra kunder.    

Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se 
Följ oss gärna på Facebook: www.facebook.com/trygghansa och  
Linkedin: http://www.linkedin.com/compan....

Stockholm
e678fa66 (anges alltid vid ansökan)
2020-09-15