Skadereglerare
Länsförsäkringar Stockholm
Skadereglerare till Motorskador

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och vägen dit går genom att bevisa fördelarna med att vi kan den här staden och att vi enbart jobbar för Stockholmarnas bästa. En resa som börjar på hemmaplan – och det är där du kommer in.

Arbete
Inom enheten Motorskador Privat ligger fokus på att initiera och effektivt utföra skadereglering. Som skadereglerare på Motorskador är du bolagets kontaktperson gentemot de kunder som anmäler trafik- och kaskoskador. Arbetet innebär att reglera alla typer av motorfordonsskador. I arbetet ingår att utföra vållandebedömningar, tolka gällande försäkringsvillkor samt lagar och praxis. Du arbetar mot uppsatta kvalitets- och resultatmål.

På Motorskador Privat arbetar vi med att ge våra kunder bästa möjliga service utan att ge avkall på effektivitet, och vi sätter en ära i att varje dag leverera mervärde för våra kunder.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi ser att du har en relevant utbildning, minst gymnasiekompetens, med erfarenhet av att jobba med och ha kunskaper inom motorförsäkring. Erfarenheter inom skadereglering är ett krav. Du är en person som är van att fatta snabba beslut och tycker om ett högt arbetstempo. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har därmed god förmåga att hålla ordning på ett stort arbetsinflöde. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikationsförmåga och en vana att förhandla och argumentera på ett ödmjukt sätt i både tal och skrift.

Varje kundkontakt är unik och därför söker vi dig som drivs av att ge kunden ett professionellt, serviceinriktat och engagerat bemötande. Att ta egna initiativ ser du som självklart och du motiveras av att kunna påverka och du vill vara delaktig på resan med att ro iland vår vision att göra Länsförsäkringar Stockholm till stockholmarnas mest omtyckta företag. Du kan identifiera dig med våra ledstänger pålitliga, enkla och nära. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du är förändringsbenägen, ödmjuk och har ett öppet sinne.

Information och ansökan
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Gustav Frisk, chef Motorskador Privat, tel. 08-562 876 17 alternativt gustav.frisk@lansforsakringar.se.
Facklig kontaktperson för Forena är Åsa Nelander, tel. 08-562 882 02, för Saco Pier Cosini, tel: 08-562 837 66, pier.cosini@lansforsakringar.se.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, men senast den 21 augusti 2020.

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför

Stockholm
e019d07d (anges alltid vid ansökan)
2020-07-02