Kontaktperson Förmedlarservice
Movestic Liv & Pension
Kontaktperson till vår Förmedlarservice

Älskar du att bygga relationer och vill nu arbeta dedikerat gentemot förmedlare och skapa imponerande serviceupplevelser? Då kan du vara vår nya kollega på huvudkontoret på Tegnérgatan 2A i centrala Stockholm.

Vår avdelning Kund & förmedlarservice består idag av drygt 20 personer fördelade på ett antal team som är primära kontaktpunkter för frågor och funderingar från antingen våra förmedlare, partners eller slutkunder. Gemensamt för alla teamen är dock att leverera det bästa bemötandet och servicen och ge upplevelsen att det är enkelt att vara kund eller samarbetspartner till Movestic!

Avdelningen är nu inne i ett föränderligt och intensivt skede och söker en kollega för en visstidsanställning på cirka ett år, med start under hösten. Du kommer att ingå i ett av våra ambitiösa och serviceinriktade kontaktteam som arbetar med ett antal specifika förmedlarhus runt om i landet. Rollen som kontaktperson består av att ta emot och besvara inkommande samtal, e-mail eller frågor via andra kanaler från förmedlare och förmedlarassistenter. Här bygger du upp långsiktiga relationer med dem genom att effektivt leverera svar och lösningar med en hög servicegrad och kvalitet. Frågorna du möter rör vanligen våra produkter och tjänster, såsom tjänstepension, kapital-, depå-, sjuk-, liv- eller olycksfallsförsäkringar, alternativt någon av många upphandlade pensionsplaner eller produktpaketeringar, försäkrings- och produktvillkor, offerter, digitala rådgivningstjänster, etc.

Rollen innefattar även en liten del administration rörande de ärenden som inkommer från de specifika förmedlarhusen, exempelvis nyteckning av både sparande, pension och riskförsäkringar, flytt av kapital, ändringar av befintliga försäkringar med mera.

Din profil:

Vi söker dig som trivs som bäst i en roll med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter och där du får bygga relationer och samarbeten med andra. Du har antagligen några års erfarenhet av arbete inom försäkringsområdet, kanske i en renodlad kundserviceroll, och är nu nyfiken på en roll där du får jobba med ett brett utbud av finansiella produkter och bygga långsiktiga samarbeten med högt förtroende.

Som person är du lösningsorienterad och nyfiken. Eftersom vi har ett brett produktutbud erbjuder vi också flertalet interna utbildningar, och där är det viktigt att du tar ett stort eget ansvar för det personliga lärandet. Du tycker om att driva förändring och utveckling av såväl arbetssätt som processer i syfte att skapa en ännu bättre upplevelse för våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Du trivs i en händelserik omgivning med kollegor som alltid strävar efter att nå längre, bli bättre och åstadkomma det där ”lilla extra” som kan göra att upplevelsen av Movestic blir unik och minnesvärd!

Vi har ett löpande urval i vår process, men i och med semestertider kommer det att vara vissa uppehåll/pauser i denna rekrytering. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta HR-specialist Katarina Sörqvist på katarina.sorqvist@movestic.se

Stockholm
8edcdb22 (anges alltid vid ansökan)
2020-06-26