Byggskadereglerare
Moderna
Moderna Försäkringar söker erfaren byggskadereglerare

Moderna Försäkringar söker erfaren byggskadereglerare

Är du en erfaren byggskadereglerare och vill vara med i utvecklingen av vårt Center of Excellence inom privatförsäkring? Vi söker efter dig som är engagerad, har en god analytisk förmåga och alltid sätter kunden i fokus!

 

Om rollen

Rollen är mångsidig och innebär i första hand handläggning av byggskador. Du utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, gällande branschregler samt dialog med våra samarbetspartners. Förutom att du arbetar med en mix av enklare och mer komplexa ärenden kommer du även att ingå i en kommission för stora skador.

Teamet är litet och dynamiskt och består av byggskadespecialister som delar sin tid mellan en rad olika ansvarsområden. Alla i teamet har en aktiv del av gruppens arbete med processutveckling, kvalitetssäkring, lönsamhetsinitiativ samt digitalisering, och vi har ett nära samarbete med IT- och inköpsavdelningarna.

Vi arbetar med löpande feedback för att utveckla gruppen, verksamheten och för ett kundmöte i världsklass.

Din bakgrund

Du jobbar idag på ett försäkringsbolag eller inom byggbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet av försäkringsbranschen och minst 4 till 6 års erfarenhet av skadereglering inom byggsegmentet. Du har erfarenhet av att hantera komplexa och stora skador inom detta segment och van vid att driva projekt. Du har kunskap och erfarenhet av kalkylering i MEPS.

Som person är du

  • ansvarsfull med en hög servicekänsla
  • engagerad och har en god samarbetsförmåga
  • självgående med förmågan att anpassa dig efter förändringar
  • analytisk med förmågan att fatta snabba beslut
  • duktig på att utrycka dig i tal och skrift

 

Intresserad?

Tjänsten är en heltidsanställning och kontoret är beläget i Västra Hamnen, Malmö. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Angelica Casny Chef Bygg, Privatskador, 076-882 41 33.
Facklig kontaktperson är Simon Basdajian, 073–656 62 09.

Är du intresserad av tjänsten ansök via knappen nedan.
Skicka in din ansökan redan idag, dock senast 10 juli, intervjuer sker löpande.

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Danmark, Norge och Sverige. 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

Malmö
7c7f5b6e (anges alltid vid ansökan)
2020-06-17