Personskadereglerare
Moderna
Moderna Försäkringar söker Sveriges bästa Personskadereglerare

Moderna Försäkringar söker Sveriges bästa Personskadereglerare 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

Vi söker en personskadereglerare med mångårig erfarenhet av personskadereglering på skadeståndsrättslig grund till vår enhet i Stockholm. Modernas personskadeverksamhet består idag av en specialistenhet i Stockholm där vi idag är 8 stycken medarbetare och en akutskadeenhet i Hammarstrand där vi idag är 5 stycken medarbetare.

Verksamhetens primära ansvarsområde är att reglera personskador som härrör från ett flertal olika försäkrings- och skadeområden inom både privat- och företagsförsäkring. Verksamheten kännetecknas av ett öppet och prestigelöst klimat, ett nära samarbete och kunskapsutbyte, enheter och kollegor emellan samt ett stort engagemang för våra kunder och för utveckling av verksamheten.

Tjänsten

Den primära arbetsuppgiften är att erbjuda kunden bästa tänkbara personskadereglering där du proaktivt driver dina ärenden framåt och genomgående levererar hög kvalitet och korrekta beslut. Vi strävar kontinuerligt efter att kunden ska uppleva vår service och reglering som enkel, effektiv och lättbegriplig och det är även viktigt att vår reglering upplevs som trygg och stabil över tid. Utöver skaderegleringen innebär tjänsten även att vara aktivt delaktig i det kontinuerliga utvecklings- och kvalitetsarbetet gällande Modernas personskadeverksamhet samt även fungera som stöd- och resursperson för övriga personskadeenheter och skadeavdelningar inom Moderna. Även delaktighet i bolagsinterna projekt, IT-utveckling m.m. kan bli aktuellt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en väl dokumenterad erfarenhet samt ett genuint intresse av att reglera komplexa personskador, huvudsakligen i följd av trafik, men även personskador till följd av olika typer av ansvarsskador inom både privat- och företagsförsäkring. Du reglerar idag personskador på den mest komplexa nivån alternativt har stor erfarenhet av personskador med komplexitet på mellannivå och är redo att ta nästa steg. Du är prestigelös, flexibel, beslutsför och handlingskraftig. Du är välstrukturerad i ditt arbete, har en väl utvecklad förmåga att prioritera samt trivs med att arbeta mot uppsatta mål, både individuella och gemensamma. Dessutom är du social och vill gärna vara del av ett team med en stark teamkänsla.

Du som söker tjänsten bör ha flera års erfarenhet av personskadereglering på skadeståndsrättslig grund och därmed en gedigen erfarenhet av medicinska utredningar, komplexa inkomstförluster och av att sammanställa ärenden till Trafikskadenämnden och dylika försäkringsnämnder. Alternativt är du redo att ta nästa steg mot denna typ av komplexitet och personskadereglering samt har en stark vilja och ett driv att lära och utveckla din kunskap och kompetens inom komplex personskadereglering. Erfarenhet av att reglera patient- och behandlingsskador och reglering av inkomstförlust för egna företagare är meriterande.

För att trivas med arbetet måste du kunna arbeta självständigt och i grupp samt vara öppen för att reglera olika typer och nivåer av personskadeärenden, både vad avser innehåll och komplexitet. Du ska ha en stark förmåga att fatta beslut, hög produktivitet samt kunna uppvisa ett affärsmässigt förhållningssätt, noggrannhet och gott omdöme. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift samt att du har en utpräglad känsla för service och bemötande.

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Norrtull, Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Henrik Fond, Personskadechef telefon 073-5957827 eller 08-684 12 011.

Facklig representant Forena är Elias Bakk 070-730 68 54.

Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan.
Vi behöver ha din ansökan + CV senast den 8 juli.

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

Stockholm
34f30fc1 (anges alltid vid ansökan)
2020-06-17