Administratör inom Sakförmedling
AssuransSelector AB
Administratör inom Sakförmedling i Helsingborg

Säkra växer och nu söker vi dig som har utomordentligt goda kunskaper inom administration från försäkringsförmedlare eller försäkringsbolag. Du kommer att arbeta i ett engagerat och kundnära team i centrala Helsingborg. Vi arbetar med långa kundrelationer, är lyhörda och flexibla i vårt arbetssätt och mot våra kunder.

Om Säkra

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Säkra är ett av Sveriges största försäkringsförmedlarbolag med drygt 70 kontor över hela Sverige och som med sina 280 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.

Om AssuransSelector AB

AssuransSelector AB, sedan 2019 en del av Säkra, är en etablerad försäkringsrådgivare inom svensk och internationell försäkring. Vi bistår kunder vid utredningar, upphandlingar, placering och val av försäkringar samt en löpande service. Våra placeringar sker hos både svenska lokala bolag samt internationella bolag med London marknaden inkluderad. Våra kunder finns till största del inom tillverkande bolag med internationell verksamhet, där Life Science är ett av våra specialområden och där vi har kunder i hela Skandinavien.

Om tjänsten

Säkra är inte som alla andra bolag i branschen. Vi söker oss gärna andra vägar för att få nya perspektiv på hur våra produkter och tjänster ska kunna utvecklas på ett modernt och spännande sätt. Detta gäller såväl produktinnehåll, arbetsmetoder och interaktion med kunder för att skapa unika kundupplevelser.

Du kommer till en entreprenörsdriven organisation som alltid har kunden i fokus och ser till dennes bästa. Säkra tänker långsiktigt och har uthållighet i allt vi företar oss. Detta tillsammans med mervärde i form av gedigen kunskap och tillgång till Säkras stora förmedlarnätverk har skapat förtroende för Säkra i över 35 år.

Din roll som administratör innebär att du kommer stödja våra förmedlare med att bereda och handlägga kundärenden. Du kommer ha kundkontakt, främst över telefon och mail, med kunderna som både finns nationellt och internationellt.

Större delen av kunderna är medelstora privatägda bolag där vi bistår med försäkringsupplägg inom svensk och internationell skadeförsäkring.

Tjänsten är på heltid och har en fast lön.

Vem är du?

För att trivas hos oss ska du ha stark drivkraft och en positiv inställning - där andra ser problem ser du lösningar. Du skall kunna agera snabbt, effektivt och tillförlitligt och verka för att skapa nya långsiktiga kundrelationer samtidigt som du är mån om våra befintliga kunder.

Du har erfarenhet av kundkontakt och administration samt intresse för branschen. Du har erfarenhet av att arbeta med skadeförsäkring, antingen hos försäkringsförmedlare eller hos försäkringsbolag. Du är strukturerad och van att arbeta med datorn som ett arbetsredskap och har goda kunskaper i Officepaketet, vi arbetar i CRM-systemet LEO. Du behärskar både svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

Du är medveten om att du som värdebärare för Säkra kommer ha stor betydelse när det gäller att forma och utveckla Säkra och bidrar med kompetens och idéer samt deltar i erfarenhetsutbyten som medverkar till Säkras vision – nämligen att bli ett av de stora förmedlarhusen i Sverige.

Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en intressant bransch som står inför ständig utveckling. Säkrakoncernen anordnar löpande konferenser och internutbildningar för att trygga kompetensutveckling och främja samverkan mellan kontoren.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka din ansökan till sigvard.akerman@sakra.se
Frågor om tjänsten besvaras av Sigvard Åkerman, 070-920 64 27

Placeringsort: Helsingborg
Startdatum: hösten 2020

Helsingborg
sigvard.akerman@sakra.se
357ca75f (anges alltid vid ansökan)
2020-06-16