Utredare
Länsförsäkringar Stockholm
Utredare med inriktning motorteknik på Företagsskador

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och dit kommer vi genom att skapa trygghet och närhet på ett enkelt, naturligt vis, alltid med Stockholmarnas bästa i åtanke!

Om jobbet
Du kommer att arbeta med att utreda oklara försäkringsfall och misstänkta försäkringsbedrägerier inom företagsmotor. Arbetet innebär korrespondens och ett nära samarbete med polis, åklagare och andra myndigheter och försäkringsbolag. Arbetet sker tillsammans med ytterligare en utredare inom företagsskador och andra utredare inom Länsförsäkringsgruppen.

Vid sidan av arbetet som utredare kommer du arbeta som motortekniker. Detta för att stötta verksamheten vid olika typer av arbetsbelastningar. Som motortekniker tar du emot och kontrollerar reparationskalkyler från verkstäder där du ska avgöra lämplig reparationsmetod. Arbetet innefattar även att lösa in totalskadade fordon, sälja resterna samt att ersätta kunder som fått sina fordon stulna.

Vi tror att du är:

  • Genuint intresserad av utredningsarbete
  • Skicklig på att arbeta självständigt liksom att samarbeta, såväl inom bolaget som med enskilda personer och myndigheter
  • Drivande, nyfiken och arbetar med hög integritet. Tjänsten fordrar god människosyn, taktfullhet och diskretion.
  • En god kommunikatör och det är viktigt att du kan uttrycka dig enkelt och korrekt på svenska i både tal och skrift.
  • Du sporras av utmaningar och räds inte att hantera svårare situationer.

 

Jobbet som utredare kräver att du är noggrann och nyfiken. Att du ibland ställer svåra frågor till dem du möter och att du kan hamna i utmanande situationer. Berätta gärna om dina erfarenheter och hur du hanterar det i din ansökan.

Vem är du?
Vad du vill åstadkomma och din framtid är viktigare än vad du gjort tidigare. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, inställning och attityd.

Vi tror att du har dessa konkreta erfarenheter:

  • Erfarenhet av att arbeta med utredning och oklara försäkringsfall.
  • God teknisk kännedom inom personbil och andra motorfordon.
  • Relevant fordonsteknisk utbildning, gärna som skadereparatör.
  • Det är meriterande med kunskaper i kalkylsystemet Cabas
  • Sannolikt någon annan spännande erfarenhet – Berätta!

 

Rollen innebär beresningsskyldighet vilket kräver att du har körkort, behörighet B. Rollen innebär också att man ingår i vår beredskapsverksamhet. Du kommer att jobba från vårt kontor i Frösunda, Solna.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Så här är det att jobba på Länsförsäkringar Stockholm
Vår vision att bli stockholmarnas mest omtyckta företag är det som driver utveckling hos oss och vägen dit är genom vårt medarbetarskap och ledarskap. Medarbetarskapet innebär nyfikenhet på varandra och vi ser fördelar med att vi alla är olika och bidrar med olika erfarenheter och perspektiv. Vi är självdrivande och öppna för konstant lärande genom att aktivt dela kunskap med varandra. Vi arbetar med direkt feedback, uppmärksammar när vi gör något bra och firar framgångar tillsammans.

Information och ansökan
Du kommer att ha placering på vårt moderna huvudkontor i Solna, Frösunda (5 min promenad från Solna station och Mall of Scandinavia).

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joacim Kruse, Chef Företagsskador via mail, joacim.kruse@lansforsakringar.se  

Facklig kontaktperson för Forena är Björn Eriksson, tel 08-562 832 92, och för SACO Isabel Arvidsson, tel 08-562 869 74.

Du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 26 juni 2020. Vi tar endast emot ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Stockholm
42a1cb2d (anges alltid vid ansökan)
2020-05-20