Underwriter
Moderna
Moderna Försäkringar söker en Ansvars Underwriter

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Nu söker vi en Ansvars-Underwriter till vårt Industriteam. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Stockholm och ingå i ett team av ansvars- och egendomsspecialister, koordinatorer och riskingenjörer. Här har de flesta av oss arbetat länge och vi trivs och har kul tillsammans.

Tjänsten

Tjänsten som Ansvars-Underwriter innebär att du ständigt kommer få sätta dig in i komplexa frågor och lära dig nya saker. Du kommer ansvara för försäljning, förvaltning och riskanalys av ansvarsrelaterade risker.

I försäljningsarbetet är du ansvarig för att skapa, utveckla och upprätthålla varaktiga relationer med förmedlarna och kunder.

Positionen som Ansvars-Underwriter inom Industri på Moderna Försäkringar är en varierad och bred roll där du kommer att ha stor nytta av dina juridiska kunskaper, såväl som din erfarenhet och förståelse för riskanalys och affärsmannaskap.

Du arbetar både enskilt och i team och kan då ansvara för Moderna Försäkringars totala leverans.

Din bakgrund

Det är positivt om du har en relevant akademisk examen, gärna inom juridik.

Du har arbetat i några år som Ansvars-Underwriter, eller som förmedlare inom ansvarsförsäkring.

Du har i tidigare befattningar uppvisat god förmåga att förena kvalitet, service, affärsmässighet och effektivitet i dina leveranser. I interna och externa relationer kännetecknas du av sunt förnuft, prestigelöshet, ödmjukhet och affärsmannaskap.

Personliga egenskaper

Du ser till att normer för kvalitet och produktivitet upprätthålls.

Du förstår och tillämpar affärsmässiga och företagsekonomiska principer och fokuserar nya affärsmöjligheter, lönsamhet och goda relationer med förmedlare. 

Du är beredd att fatta beslut, ta initiativ, sätta igång och slutföra aktiviteter.

I umgänget med andra är du lyhörd och smidig. Du visar respekt och har lätt att samarbeta, samt delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet.

Du är motiverad och arbetar hårt för att nå målen. Vidare så visar du entusiasm, sprider positiv energi samt drivs av att ha kul på arbetet.

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Emile Vasseur tel: 076-8824255
Facklig representant är Elias Bakk tel: 070-730 68 54

Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan. Intervjuer kommer göras löpande, vi behöver ha din ansökan + CV senast den 14 april 2020.

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

Stockholm
23034f53 (anges alltid vid ansökan)
2020-03-23