Skadereglerare
Gjensidige Försäkring
Skadereglerare Byggnad till Gjensidige

Gjensidige Försäkring är ett av Nordens största försäkringsbolag med verksamhet i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. Skadeförsäkring har varit vår kärnverksamhet i Norge i nästan 200 år. I Sverige etablerades Gjensidige Försäkring år 2006 och erbjuder försäkringsprodukter till privatpersoner och näringsliv med utgångspunkt i visionen ”Vi ska känna kunden bäst och bry oss mest”. Gjensidiges skadeavdelning består av ca 80 skadereglerare och finns i Stockholm och Malmö.

 

Gjensidige expanderar i Malmö och bygger ett större center för kundservice och skadereglering. Vi söker just nu byggskadereglerare till Malmö.

 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som reglerar lösöresskador och byggnadsskador för Gjensidiges kunder. Det är en liten avdelning så du behöver trivas med att vara en del av en grupp där högt tempo, flexibilitet och framåtanda är en del av vardagen. Målet för gruppen är att tillsammans ge kunderna den snabbaste och bästa servicen och alla behöver hjälpas åt för att säkerställa det.

Som byggskadereglerare i Gjensidige är ditt fokus på att ge såväl privat som företagskunder bästa hjälp när skadan inträffat. Du tar emot, utreder och bedömer om skadan är ersättningsbar. Du vägleder sedan kunden att fatta beslut om vidare åtgärder i skadan. I tjänsten ingår även att du granskar kalkyler för Leverantörsutveckling och arbetar för att säkerställa kostnadseffektiva reparationer med hög kundnöjdhet och god kvalitet. Detta sker såväl genom kontinuerliga förbättringar av arbetssätt och rutiner, som genom digitalisering och automatisering. Samtidigt arbetar du med att säkerställa att vårt leverantörsnätverk fungerar optimalt.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har skaderegleringserfarenhet, gärna med inriktning på byggnadsskador. Du har god telefon- och IT-vana och har lätt för att lära dig nya villkor och system. För att lyckas som byggskadereglerare och kalkylgranskare på vår avdelning behöver du ha stor förståelse för de bakomliggande kostnadsdrivande faktorerna i reparationer. Du ska god erfarenhet av att arbeta i Meps 2.0 samt kunskap och förståelse av Autoreply. Som person är du flexibel, prestigelös och driven. Du drivs av att ge kunden utmärkt service och har uppnått goda resultat för kundnöjdhet som skadereglerare tidigare.

 

Vad erbjuder vi?

Som en del av Gjensidige kommer du att få vara med och utveckla ett bolag i tillväxt. Din insats kommer ha stor betydelse för vår vidare framgång på den svenska marknaden. Vi håller till i nya fräscha lokaler i Malmö, ett stenkast från Centralen. Kontoret är en härlig arbetsplats med en mix av åldrar, erfarenhet och bakgrund.

Malmö
2cc8ccae (anges alltid vid ansökan)
2020-02-12