Personskadereglerare
Löf
Försäkringsbolaget Löf söker dig som vill bli personskadereglerare

Vill du arbeta med kvalificerad utredning hos ett försäkringsbolag som har branschens kanske mest intressanta och utmanande produkt? På Löf får du möjlighet att arbeta med alla delar inom personskadereglering.

Löf erbjuder en av försäkringsbranschens mest omfattande introduktionsutbildning i ett arbete där du ständigt utvecklas. Vi har ett öppet och trevligt klimat och är en lärande organisation där det ständigt pågår utveckling och erfarenhetsutbyte.

Nu söker vi dig som vill bli en del av vår skadeorganisation. Har du erfarenhet av analytiskt arbete, beslutsfattande eller har du kanske medicinsk bakgrund? Då kan du vara den vi söker.

Vem är du

Du har relevant akademisk utbildning, alternativt utbildning från IFU personskadereglering eller motsvarande samt några års relevant arbetslivserfarenhet.

För att passa in hos oss är du en social, prestigelös och lyhörd person. Du har en  god analytisk förmåga att sortera information och dra slutsatser. För att lyckas i rollen behöver du vara bekväm med att fatta beslut och vara tydlig i din kommunikation. I din roll som personskadereglerare har du många olika kontaktytor och det är därför viktigt att ha en god samarbetsförmåga. Du är resultatorienterad och har ett strukturerat arbetssätt.

Så här jobbar vi

Som personskadereglerare på Löf arbetar du med försäkringsmedicinsk utredning och ersättning på skadeståndsrättslig grund. I din roll arbetar du analytiskt och utreder om patienter som drabbas av skador i samband med vård har möjlighet att få ersättning. Du hanterar alla typer av patientskador och har ett helhetsansvar för dina kunder. Samarbete och erfarenhetsutbyte är en självklar del i din arbetsdag. Till din hjälp har du erfarna kollegor, specialister och medicinska rådgivare.

Om Löf

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vi är ett värderingsstyrt företag och våra värdeord - Aktiv, Effektiv, Respektfull och Professionell – genomsyrar vår företagskultur. Vi har ett tydligt kundfokus och arbetar kontinuerligt med projekt som syftar till att förbättra kundservice och att effektivisera processer. På Löf finns goda möjligheter till utveckling. Förutom en gedigen introduktionsutbildning har vi en kontinuerlig kompetensutveckling. Vi har en hög digitaliseringsgrad på vår arbetsplats och ett utvecklat skadesystem.

Vår verksamhet

Löf är ett rikstäckande försäkringsbolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av regionerna. Våra slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, regionerna. Verksamheten omsätter årligen cirka 1,5 miljarder kronor och har en balansomslutning på cirka 12 miljarder kronor.

Vi är cirka 190 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet.

Mer information om Löf finns på www.lof.se

 

Vill du bli en av oss

Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Sista ansökningsdagen är den 23/2 2020.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta gruppchef Markus Hofrén, 08-551 011 57, markus.hofren@lof.se eller gruppchef Karin Thörn, 08-551 011 03, karin.thorn@lof.se

Fackliga frågor besvaras av: Lisbeth Nylén-Bakurin, Forena, 08-551 010 35, lisbeth.nylen-bakurin@lof.se samt Bianca Billing, Saco 08-551 011 38, bianca.billing@lof.se

Personuppgifterna i din ansökan behandlas enbart i rekryteringssyfte och kommer att sparas i maximalt två år.

Stockholm
9932245e (anges alltid vid ansökan)
http://lof.se/
2020-01-28